Haberler

Miray Daner'i aldattığı söylenen Kubilay Aka, kendisinden 12 yaş büyük oyuncu Bade İşçil'le görüntülendi

Güncelleme:

Miray Daner'le ilişkisini bitirdikten sonra Hilal Altınbilek'le aşk yaşadığı konuşulan Kubilay Aka, Bade İşçil'le görüntülendi. Aka'nın İşçil'i dudağından öpmesi yeni bir aşka yelken açtıkları şeklinde yorumlandı.

Miray Daner'den ayrıldıktan sonra adı ihanetle gündeme gelen Kubilay Aka çapkınlık turuna çıktı. Aka, başka bir oyuncuyla samimi bir şekilde görüntülendi.

AYRILIKTAN BİR GÜN SONRA İHANET GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan ve örnek çift olarak gösterilen Kubilay Aka ve Miray Daner geçtiğimiz aylarda ilişkilerine nokta koymuştu. Ayrılıktan bir gün sonra Kubilay Aka, Hilal Altınbilek olduğu iddia edilen bir kadınla samimi bir şekilde görüntüleri ortaya çıkmış ortaya atılan aşk iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Miray Daner'i aldattığı söylenen Kubilay Aka, kendisinden 11 yaş büyük oyuncu Bade İşçil'le görüntülendi

Miray Daner'i aldattığı söylenen Kubilay Aka, kendisinden 11 yaş büyük oyuncu Bade İşçil'le görüntülendi

KENDİSİNDEN 12 YAŞ BÜYÜK

Konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Kubilay Aka, bu kez de başka bir oyuncuyla objektiflere yakalandı. Aka, kendisinden 12 yaş büyük oyuncu Bade İşçil ile görüntülendi.

Miray Daner'i aldattığı söylenen Kubilay Aka, kendisinden 11 yaş büyük oyuncu Bade İşçil'le görüntülendi

DUDAĞINDAN ÖPTÜ

24 yaşındaki oyuncu Beşiktaş'taki bir mekanın terasında meslektaşı Bade İşçil ile görüntülendi. Baş başa uzun süre sohbet eden ikilinin samimiyeti dikkat çekti. Aka'nın Bade İşçil'i dudağından öptüğü iddiası ise yeni bir aşka yelken açtıkları şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Miray Daner Kubilay Aka Bade İşçil Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (13)

VAH ÜLKEM WAH:

ULAN SOKAK SERSERİLERİDE ÜNLÜ OLDUYA. . . BASKA SÖZÜM YOK

17
0
yanıtYanıtla
buse:

aşık oluyorlar seviyoruz diyorlar sonra ayrılıyorlar. . kısa zamanda yenisini buluyorlar. . sosyal medya gibi yalan dünya. .

15
0
yanıtYanıtla
Avni:

Merhaba Buse

yanıt8
yanıt2
BUSENİN ABİSİ:

Buse gir içeri kırarım kemiklerini. Avni seni bulacam olum.

yanıt0
yanıt0
eylül:

ÇORAP DEĞİŞTİRİR GİBİ SEVGİLİ DEĞİŞTİRİYORLAR. . . .

12
0
yanıtYanıtla
-meraklı biri:

harbi mi ya :D hahahaha artık komik geliyoMiraydan iyisini çok arar ama bulamaz :)

10
2
yanıtYanıtla
KARTAL:

eskiden şaşırırdım şimdi normal geliyor.

10
0
yanıtYanıtla
AHLI:

miray tombişti ama.

2
5
yanıtYanıtla
YAMULTUCU:

Bu Alemde Sağlm Birini Gösterinde Dişimi Kırarım. ALAYI VIRRIK. .

5
0
yanıtYanıtla
dedeoğlu:

Kendine bakar ve harcatmazsa ileride ikinci bir Burak Özçivit olabilir. Delikanlı sahnede gelecek vadediyor.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title