Haberler

Minikler Hastalıklara Karşı Bilgilendirildi

İzmir’de anaokulu öğrencileri, kış mevsiminin başladığı bugünlerde karşılaşabilecekleri hastalıklara karşı doktorlar tarafından bilgilendirildi.

İzmir'de anaokulu öğrencileri, kış mevsiminin başladığı bugünlerde karşılaşabilecekleri hastalıklara karşı doktorlar tarafından bilgilendirildi.

Neşe Erberk Anaokulu'nun minik öğrencileri, sağlık kontrolü için Özel ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi'ni ziyaret etti. Op. Dr. Fırat Demirtaşoğlu ve Op. Dr. Uğur Çerçi'ye muayene olan minikler, kış mevsiminin başladığı bugünlerde karşılaşabilecekleri hastalıklara karşı doktorlar tarafından bilgilendirildi. Op. Dr. Fırat Demirtaşoğlu, "Minik ziyaretçilerimize kışın hastalanmamak için nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatıyoruz. Özellikle küçük yaşta kontrol altına alınan rahatsızlıklar çocuğun gelişiminin aksamasını ve ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşılmasını engelliyor. Dolayısıyla çocukların sağlık kontrollerini ihmal etmemek aile bireylerinin son derece dikkat etmesi gereken bir konu" diye konuştu.

Bu ziyaretlerde çocukların doktorlara bakış açısının değiştiğini ve korkularını yendiklerini ifade eden Op. Dr. Fırat Demirtaşoğlu, ailelerin de çocuklarını hastalıklara karşı bilinçli bir şekilde uyararak koruyabileceklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşe Erberk İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title