Haberler

Minikler Güreş Liginde Şampiyon Kağıtspor Oldu

Kocaeli Minikler Güreş Ligi Başiskele Spor Salonu’nda yapılan güreşlerle sona erdi.

Kocaeli Minikler Güreş Ligi Başiskele Spor Salonu'nda yapılan güreşlerle sona erdi.

Kocaeli'deki takımların büyük ilgisiyle gerçekleşen minikler ligi, bu senede miniklerin çekişmeli müsabakalarına sahne oldu. İlk etabı geçtiğimiz ay yapılan Ligin ikinci ve son etabı 3 Aralık tarihinde gerçekleşti. 11-13, 14-15 yaş grubu sporcuların katıldığı liglerde güreşçiler, birçok müsabaka yaparak kendilerini geliştirme fırsatını da yakalamış oldu. 7 takım ve 170 sporcunun katıldığı minikler liginde takım puanları toplanarak Kocaeli Lig şampiyonu belirlendi.

Liglere Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü'nün yanı sıra, Öncü Gençlik ve Spor, Gölcük Belediyespor, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Körfez Belediyespor, Derince Belediyespor, İzmit Belediyespor Kulüpleri katıldı. İkinci etabın sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü toplamda 10 birincilik, 6 ikincilik ve 6 üçüncülük elde ederek 142 puanla takım şampiyonluğuna ulaştı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya, ilk dört takımada kupaları verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kağıtspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title