Haberler

İBB binasına protesto için giden minibüsçüleri polis ekipleri durdurdu

Güncelleme:

İstanbul'da kötü giden işleri nedeniyle ek hat ve güzergah talep eden bir grup minibüsçü, İBB binasına konvoy halinde gitmek isterken polis tarafından Harem'de durduruldu.

Gebze- Harem hattında toplu taşımacılık yapan minibüsçüler mağduriyetlerini dile getirmek için eylem yaptı.

KONVOY HALİNDE İBB BİNASINA GİTMEK İSTEDİLER

Harem'de toplanan Gebze- Harem hattında çalışan minibüsçüler, Kadıköy ile Yakacık, Pendik ve Kartal arasında taşımacılık yapan minibüsçülerle Uzunçayır'da buluşup konvoy halinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önüne gitmek istedi. Polisin izin vermediği minibüsçüler araçlarına binerek harekete geçti.

İBB binasına protesto için giden minibüsçüleri polis ekipleri durdurdu

EKİPLER GEÇİŞE İZİN VERMEDİ

Bunun üzerine yolu kapatan polis ekipleri geçişe izin vermedi. Ardından kısa bir süre oturma eylemi yapan minibüsçüler yürümek isteyince çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

İBB binasına protesto için giden minibüsçüleri polis ekipleri durdurdu

Burada da polisle minibüsçüler arasında kısa süreli arbede yaşandı. Minibüs sahipleri ve sürücülerinin Harem'de bekleyişi sürüyor.

İBB binasına protesto için giden minibüsçüleri polis ekipleri durdurdu

"UKOME SORUNLARIMIZI ÇÖZMÜYOR" İDDİASI

Gebze-Harem Minibüsçüleri Derneği Başkanı Ramiz Yılmaz, kentteki metro, metrobüs ve Marmaray gibi toplu taşıma hatlarının devreye girmesiyle ekonomik kazançlarının düştüğünü, ailelerine bakmakta zorluk çektiklerini ve mağdur olduklarını belirterek, 14 aydır İBB'ye bağlı Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğünün sorunlarını çözmediğini iddia etti.

Yılmaz, İBB'ye giderek sorunlarını çözmek istediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Uzunçayır Gebze Harem Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (63)

indi bindi:

minibüs ve taksiciler protesto ediyorsa kesin doğru bir şey yapmıştır imamoğlu. bu güne kadar doğru minibüs ve taksi görmedim çünkü. . .

47
10
yanıtYanıtla
Erhan:

Bunları reis göndermiştir adam başı 50 lira verse tamam

29
17
yanıtYanıtla
Kardeşim:

50 fazla 25e biyerlerini verirler

yanıt8
yanıt3
fatih:

erhan kendinle karıştırdın sanırım nede olsa musluk eşşek beygir temel atmamayı alkışlamaya alışıksın

yanıt4
yanıt9
ALBATROSS:

Size az bile kendi elinizle belanızı buldunuz

25
19
yanıtYanıtla
.........:

HOŞGELDİN MALBATROS

yanıt3
yanıt4
Xxx:

Defolun çapulcular Allah bilir sizi kim gönderdi

21
9
yanıtYanıtla
CARLOS:

İmamoğlu her türlü sektörden haksız kazanç sağlayan kişilerin önünü kestiği için sevilmiyor. istenmiyor. avantaya alışmış bazı dernek başkanlarının ekmeği kesildi tabi.

18
11
yanıtYanıtla
Yok Canim:

Vallaha mı? Doğrumu söylüyon yoksa sen söylediginemi inanmak istiyorsun?

yanıt3
yanıt5
MEMDUH:

Bu ülkede yapılan bir işe ne kadar karşı çıkılıyorsa o iş doğru yapılıyor, ne kadar sessiz kalınıyorsa o iş yanlış yapılıyor görebilirsiniz. bakınız ülke ekonomisine her gün benzine elektiriğe vergilere ona buna o kadar zam gelirken kimsenin sesi çıkmıyor, haberlerde bile güncelleme diye gösteriliyor.

yanıt4
yanıt2
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title