Haberler

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı Murat Gezer'den, Yürekleri Yakan Paylaşım

Güncelleme:

Bekarlığa veda partisinden dönerken jeti düşen Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in, 14 şubat paylaşımı yürekleri burktu. Murat Gezer nişanlısı ile olan fotoğrafıyla, acı gününü sevenleri ile paylaştı.

Mina Başaran, 2018'in mart ayında bekarlığa veda partisine gittiği Birleşik Arap Emirliği'nden arkadaşları ile özel jette dönerken jet düştü ve Mina Başaran hayatını kaybetti. Nişanlısının ölümünden sonra sosyal medyadan duygusal paylaşımlar yapan Murat Gezer, yürek burkan paylaşımına bir yenisini daha ekledi.

DÜĞÜN TARİHİNDE PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Önceden 14 şubatta planlanan düğün gününde nişanlısı Mina Başaran'ı kaybeden Murat Gezer ise paylaştığı fotoğraf ile acı gününü sevenleri ile paylaştı.

Mina Başaran'ın Nişanlısından Yürekleri Yakan Paylaşım

14 NİSAN'DA DÜNYA EVİNE GİRECEKTİ

Başaran Grubu'nun genç veliahtı Mina Başaran ile Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer, mutlu ilişkilerini Ekim ayında resmiyete döküp nişanlanmıştı. Soho House'da dillere destan bir törenle nişanlanmıştı. 14 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün töreni ile evleneceklerdi.

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı Murat Gezer'den, Yürekleri Yakan Paylaşım

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Ailesinin tek kızı ve Başaran Holding'in veliahtı olan 28 yaşındaki Mina Başaran 2013 yılından beri şirkette aktif rol alıyordu. Mina Başaran'ın Can adından erkek kardeşi var. Mina Başaran pek çok dergiye seyahat yazıları da yazıyordu. Özel jette Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşının olduğu öğrenildi. Gıda, turizm, yatçılık, inşaat ve enerji alanlarında iş yapan Hüseyin Başaran'ın işlerindeki en büyük yardımcısı kızı Mina Başaran'dı. Başaran, Koç Üniversitesi'nde işletme bölümünü okuduktan sonra European Business School'da lüks marka yönetimi üzerine master eğitimi almıştı. Mina Başaran ile Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer, mutlu ilişkilerini Ekim ayında resmiyete döküp nişanlanmıştı.

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı Murat Gezer'den, Yürekleri Yakan Paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Gezer Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (80)

Dürbünlü:

ölümden hiç ders almışa benzemiyor..! alsaydı dört elle kendini ibadete verirdi.

29
37
yanıtYanıtla
ALİ NİN BABASI:

ALİ MALI SEN DÜNYAYA NE YEMEYE GELDİN

yanıt1
yanıt9
HAŞIRRRRRRRRRRRRRRT:

ALİ SEN BİR DAHA YORUM YAZMA LAN

yanıt2
yanıt7
dürbünlüden bıkanlar kulübü:

sende o zaman burdan millete laf ebeliği yapıcana gidip ibadet yapsana her haberin altınada yorum yazılır mı be kardeşim. hiç mi işin gücün yok senin

yanıt12
yanıt5
3X9 LMG Scope:

Namazını kılmıyor muymuş ki hoca

yanıt2
yanıt2
ARİF:

ALLAH EVLAT ACISI YAŞATMASIN . .

40
1
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Buda kendisini ölünün üzerinden reklam yapmasa olmaz illa medyatik olup durmadan gösterecek kendisini . Yemezler

10
27
yanıtYanıtla
Milleti İbrahim:

Ölenlere bir şey demeyeceğm zaten ne oldukları belli ancak önemli olan daha yaşayanların ibret almalarıdır. Allahın dininden yüz çevirmekten vazgeçin

9
25
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

ODUN KAFALI

yanıt5
yanıt5
DÜŞÜNCELİİ:

ÖLÜM HER YERDE ÖLÜM :(

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title