Haberler

Mimarlar Odasının Vefa Gecesi

Güncelleme:

Gebze Mimarlar Odası Bayramoğlu, mimarlar için düzenlediği vefa gecesi ile bir güzelliğe daha imza attı.

Gebze Mimarlar Odası Bayramoğlu Paradise İsland Hotel'de otelde mimarlar için düzenlediği vefa gecesi ile bir güzelliğe daha imza attı. Organizasyondaki düzenlilik, vefa duygusu olarak mimarlıkta 25, 30, 35 ve 40 yılını dolduranlara plaketler verilmesi katılımcılara duygulu hoş bir gece yaşattı.

Vefa ve plaket gecesine, Gebze belediye başkanı Adnan Köşker,GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze emniyet Müdürü Kadir demir, Çayırova eski belediye başkanı Timur Koç, İnşaat Mühendisleri Odası başkanı Murtaza Doğanyılmaz, Makine Mühendisleri oda başkanı Çetin temel, mimarlar Odasının önceki dönem başkanları ile mimarlar Odası yönetim kurlu üyeleri Salih ışık, Alparslan Artut, Yavuz Unsur, fulya Ebru Önder , Suat Kaplan ve çok sayıda mimar katıldı.

IŞIK: ÇALIŞMALARA ARTIRARAK DEVAM

Sultan Koç'un sunumunu yaptığı Mimarlar odasının vefa ve plaket gecesi, Mimarlar Odası yönetiminin görevde olduğu 3.aylık sürede yaptıkları çalışmaların slayt ile gösterimi ile başladı. Gecede konuşan oda Başkanı Salih Işık, mimarlar adına hem mimarların mesleki sorunları hem de sorumlu oldukları kent adına çalışma yapmaktan hem mutluluk hem de onur duyduklarını söyledi. Işık, önümüzdeki dönem çık daha etkin çalışmalar yapacaklarını da duyurdu.

KÖŞKER VE ÇİLER'DEN ÖVGÜ

Gebze Belediye Başkanı Adnan köşker ve Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler de yaptıkları konuşmalarda mimarlık vefa duygusunun çok yüce bir duygu olduğunu vurgulayıp Mimarlar odasını kutladılar. Köşker ve Çiler, mimarlık mesleğinin kent açısından önemine dikkat çekerek, Mimarlar Odasının çalışmalarını yakından takip ettiklerini, önemli işler yaptıklarını dile getirdiler.

KİMLERE PLAKET VERİDİ

Mimarlar Odası Gebze şubesi tarafından, Fatih Hayri Bozkurt, Yurdanur Cavkaytdı Arınal, Nilay Dinçer Çelikel, Nurdoğan Demir Yılmaz, Tülay Çoban Aydınlık meslekte 25, Orhan Gökmen, Mehmet Emin Başöz, Kadir Arzoğlu, Halim Yakupoğlu meslekte 30, Dinçer Çeğil, Zeki Arınel, Yurdagül Özkurt meslekte 35, Doğanay Anıl'a ise meslekte 40 yılı geride bıraktıkları için teşekkür plaketi verildi. Plaketler, Köşker, Çiler, Demir, Koç ve eski oda başkanları tarafından verildi.

Mimarlar, paket sonrası, otel restorantının ikramları ve müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Timur Koç Çayırova Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title