Haberler

Milliyet Foto Muhabiri Aygün'ün Suriye'de Kaçırılması

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Çimen: "Gazeteci Bünyamin Aygün'ün Suriye'de çok zor şartlar altında ifa ettiği görevi esnasında, terörle ilişkili bir takım güçler tarafından kaçırıldığı yönündeki bilgiler bizi derinden üzmüştür"

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen, gazeteci Bünyamin Aygün'ün, Suriye'de çok zor şartlar altında ifa ettiği görevi esnasında, terörle ilişkili bir takım güçler tarafından kaçırıldığı yönündeki bilgilerin kendilerini derinden üzdüğünü bildirdi.

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Dışişleri Bakanlığı ile görüşmeler gerçekleştirerek konu hakkında çok hassas şekilde çalışma yapılması ve Gümüşhaneli Bünyamin Aygün'ün salıverilmesinin sağlanması konusunda özel talepte bulunduklarını belirtti.

Gazeteci Bünyamin Aygün'ün, Suriye'de çok zor şartlar altında ifa ettiği görevi esnasında, terörle ilişkili bir takım güçler tarafından kaçırıldığı yönündeki bilgilerin kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Çimen, şunları kaydetti:

"Bünyamin kardeşimizin en kısa zamanda kazasız, belasız salıverileceğine dair umudumuz tamdır. Devletimiz tarafından başlatılan çalışmadan inşallah en kısa zamanda sonuç alınacaktır. Bünyamin kardeşimizin başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri ile hemşehrilerimizi bu vesileyle metanetli olmaya davet ediyorum." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Bünyamin Aygün Ercan Çimen Gümüşhane Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title