Haberler

Milli Maçın Ardından

Özel maçta deplasmanda Almanya'ya 1-0 mağlup olan Ümit Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Abdullah Ercan, oyuncularının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu söyledi.

Özel maçta deplasmanda Almanya'ya 1-0 mağlup olan Ümit Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Abdullah Ercan, oyuncularının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu söyledi.

Ercan, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 10 kişi kaldıkları 20. dakikaya kadar maçın dengede devam ettiğini ve bazı pozisyonlar da yakaladıklarını ifade etti.

Kırmızı karttan sonra eksik kalmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini anlatan Ercan, "Tabii Almanya ile bu şartlarda oynamak kolay değil. Son 10 resmi maçını kazanan ve 3,4 gol ortalamasıyla oynayan bir takıma karşı mücadele verdik. Genel olarak iki yaş küçük oyuncularla oynamayı tercih ettik. Bütün bunları toparladığınız zaman oynanan oyundan ve yapılan mücadeleden son derece memnunum." değerlendirmesinde bulundu.

Almanya Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ise maça iyi başladıklarını kaydetti.

Rakibe kırmızı kart verilmesinden dolayı bir teknik adam olarak mutlu olmadığını ifade eden Kuntz, Türkiye'nin eksik kalmasıyla karşılaşmada planladığını gerçekleştiremediğini belirtti.

İkinci yarıda takımının performansının düştüğünü aktaran Kuntz, bunun sonucunda Türkiye'nin iki net gol pozisyonu bulduğunu dile getirdi.

Futbolculuk kariyerinde bir dönem Beşiktaş forması da giyen Kuntz, Türkiye'de oynadığının hatırlatılması üzerine, "Türkiye geçmişi olan birisi olarak onlarla karşılaşmak güzeldi. Seyirciler mükemmeldi. Hatta İstiklal Marşı'nın ilk satırını bile hatırladım." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Abdullah Ercan Türkiye Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title