Haberler

Milli Kaybın Önüne Geçildi

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, CBÜ Salihli Meslek Yüksekokulu'nun girişindeki alternatif yolu asfaltladı.

Ulaşıma açılan yeni yol, toplu taşıma araçları ve öğrenciler için yaklaşık 20 kilometrelik mesafeyi kısalttı. S.S. 24 No'lu Salihli Şehir İçi Taşıma Kooperatif Başkanı Mustafa Baykal da, hem mazottan hem de zamandan kazandıran bu çalışma için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu'nun girişindeki alternatif yolu asfaltladı. Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay da, S.S. 24 No'lu Salihli Şehir İçi Taşıma Kooperatif Başkanı Mustafa Baykal ile birlikte asfalt ekiplerini ziyaret etti ve çalışmaları yerinde inceledi. Asfalt çalışmalarının kendileri için önemine değinen S.S. 24 No'lu Salihli Şehir İçi Taşıma Kooperatif Başkanı Mustafa Baykal, "Salihli'den üniversiteye 36 araçla hizmet etmekteyiz. Bu araçların üniversite yapılırken kavşakta üniversiteye yol yapılmadığından dolayı geçici bir yol kullanıyorduk. Karayolları tarafından bu yolumuz kapatıldı. Her aracımız 20 kilometre uzaklıktaki Durasıllı kavşağından dolaşmaktaydı. Bu da mazottan dolayı milli bir kayıptı. Bu sorunumuzu Büyükşehir Belediyesi'ne ilettik. Sağ olsunlar, Büyükşehir Belediyesi kapatılan yolun yanında geniş bir yolda çalışmasını yaptı. Araç başı 20 kilometre olmak üzere, toplamda 200 kilometre yolumuz kısaldı. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir'e ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Baykal Cengiz Ergün Salihli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title