Haberler

Milli Eğitim Müdürleri Tarsus Kaymakamı Güldibi'ni Ziyaret Etti

Mersin'e bağlı ilçelerin milli eğitim müdürleri aylık olağan toplantılarını Tarsus'ta gerçekleştirdi.

Mersin'e bağlı ilçelerin milli eğitim müdürleri aylık olağan toplantılarını Tarsus'ta gerçekleştirdi.

Mersin Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül ve beraberindeki ilçe milli eğitim müdürleri toplantı öncesinde Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi'ni ziyaret etti.

Güldibi, özellikle okul öncesi eğitim konusunda yüzde 100 başarıyı yakalamak için çalışmaları daha çok yoğunlaştıracaklarını belirterek, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak dershane ücretlerini karşıladığımız maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimizden biri geçtiğimiz günlerde yapılan üniversite giriş sınavlarında Türkiye bin 825'ncisi olarak, önemli bir başarı elde etmiştir. Aynı şekilde hayırseverlerimizin de desteğiyle ekonomik durumu iyi olmayan 177 üniversite öğrencimize burs veriyoruz" dedi.

Eğitimin en öncelikli hedefleri olduğunu ifade eden Güldibi, eğitimin sadece devletin üstesinden geleceği bir iş olmadığını, Tarsus'taki hayırserverlerin eğitime önemli ölçüde destek vermelerinden dolayı mutluluk duyduklarını ve bu desteğin devam etmesi yönünde çaba gösterdiklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül ise eğitimde başarı çıtasını daha da yükseltmek amacıyla yöneticiler olarak, öğretmenler ve velilerle el ele vererek çalışmalar yaptıklarını belirterek Milli Eğitim Bakanlığı'nın kampüs okul projesini Tarsus'ta da hayata geçirmek istediklerini bildirdi.

Ziyarete Çocuklar Duymasın adlı dizide 'Çaycı Hüseyin' rolüyle tanınan Alpaslan Özmol da katıldı.

Ziyaretin ardından milli eğitim müdürleri toplantısı yapıldı. - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Şefik Güldibi Hasan Gül Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title