Haberler

Milletvekilimiz Ahmet Hamdi Çamlı'dan Kurumumuza ziyaret

Güncelleme:

Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz Ahmet Hamdi Çamlı, Vatan Nöbetleri sonrasında kurumumuza ziyarette bulundu.

Vekilimiz Ahmet Hamdi Çamlı ile Başkanlık Makamında bir araya gelen Başkanımız Hamza Cebeci, Sayın Vekilimizle kadim dostlukları olduğunu, burada kendilerini misafir etmekten de mutlu olduklarını söyledi.

Başkanımız Cebeci, Vekilimiz Çamlı'ya yeni yapılacak olan Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Kurum bünyesinde yapılan çevre düzenlemeleri ile ilgili çalışmaların sonuna geldiklerini söyleyen Başkanımız Cebeci, tarihi yapıya uygun olmayan eklentileri kaldırarak daha yaşanılır bir ortam, standartları yüksek bir yaşam alanı oluşturduklarını ifade etti.

Darülaceze'nin yeni halini gördüğünde şaşırdığını söyleyen Milletvekilimiz Çamlı, daha önce bu kurumu ziyaret ettiğini, zihninde o günlerden kalan kareler var iken bu ziyaretlerinde gördükleri karşısında şaşırdığını dile getirdi.

Vekilimiz Çamlı Başkanımız Hamza Cebeci'ye hitaben: "Darülaceze'de yapmış olduğunuz hizmetler konusunda bilgileniyorum ve takip ediyorum. Sizin şahsınızda buraya emek veren herkesten Allah sizden razı olsun. Rabbimiz bu güzide kurumun emektarlarının ömürlerine bereket versin ki bu güzel hizmetleriniz daim olsun." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Hamdi Çamlı Darülaceze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title