Haberler

Milletvekili Kılıç'tan CHP'ye Takoz Benzetmesi

AK Parti Samsun Milletvekili, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Suat Kılıç, "CHP, Türkiye'nin İlerlemesinin, Gelişmesinin, Modernleşmesinin Önündeki Bir Numaralı Takozdur" Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve 3. sıra milletvekili adayı Suat Kılıç, "CHP, Türkiye'nin ilerlemesinin, gelişmesinin, modernleşmesinin önündeki bir numaralı takozdur" dedi.

Milletvekili Suat Kılıç, seçim çalışmalarına Bafra ve Çarşamba ilçelerinde sürdürdü. Esnaf ziyaretleri yapan Kılıç, bir yandan AK Parti iktidarının icraatlarını anlatarak, muhalefet partilerinin tutumlarına yönelik eleştirilerini dile getirdi. Muhalefet partisi hakkında görüşlerini ve düşüncelerini ifade eden Kılıç, CHP'yi Türkiye'nin ilerlemesinin, çağdaşlaşmasının, modernleşmesinin, gelişmesinin önündeki takoza benzetti. Kılıç, "Cumhuriyet Halk Partisi'ni biz iyi biliriz. Mazot karneleri onların

eseridir, ekmek karneleri onların eseridir. Kıtlıklar ve kuyruklar onların eseridir. Zeytinyağı kuyrukları, gazyağı kuyrukları, bir paket sana yağının bile ikiye bölünerek halka verildiği yılların acı hatıraları hafızalarımızda. O yılların karanlığını unutmadık, unutamayız. Bu zihniyetin millete verdiği hiçbir şey yoktur. Vereceği bir şey de yoktur" diye konuştu.

"CHP Türkiye'nin takozudur" diyen Kılıç, "Bu değilse, hareket halindeki aracın inadına çekilen el frenidir. Bakış açıları şu. 'Biz bu memlekette taş üstüne taş koymadık, AK Parti de koymasın.' Yok öyle yağma. Biz çalıştık, çalışacağız. Milletimizle üretmeye devam edeceğiz. Yola döşenen takozları kaldırıp atacağız. Kalanları 22 Temmuz'da milletimiz atacak. Çekilen el frenini indireceğiz. Gücümüz yetmezse 22 Temmuz'da milletimizle birlikte indireceğiz. Bu yolda durmak, boş oturmak bize haram. Tembellik,

bazılarının siyasetteki bir numaralı hedefi olabilir. Ama biz milletimizin zamanından, enerjisinden çalmadık, çalmayacağız" şeklinde konuştu.

CHP'nin Cumhuriyetin temel değerlerini istismar ederek siyaset üretmeye çalıştığını dile getiren Kılıç, "Bunlar beyhude çabalar. Cumhuriyetin temel değerleri hepimizin olmazsa olmazıdır. Bu hedeflerden hiç kimsenin sapmasına, uzaklaşmasına müsaade etmeyeceğiz. Büyük Atatürk'ün, arkasına Türk milletini alarak bin bir emekle ve yokluklarla mücadele ederek kurduğu demokratik, laik, sosyal, hukuk devletini sonsuza dek yaşatacağız. Başta CHP olmak üzere hiçbir siyasi parti bu değerlere bizden daha fazla

inanamaz, daha fazla hissedemez, daha fazla yaşayamaz" şeklinde konuştu.

(MD-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title