Haberler

Milletvekili Kahtalı'dan Torpil İddialarına Yanıt

Bugün bazı basın yayın organlarında adının torpil ile anılmasına yönelik açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, iddialarla ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını ifade etti.

AK Parti Milletvekili Hakan Kahtalı, bugün bir gazetenin manşetine taşıdığı iddia üzerine açıklama yaptı. Habere konu olan faksın, kendisi ve Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek'in bilgisinin dışında çekildiğini söyleyen Milletvekili Kahtalı, faksı bir vatandaşın kendi inisiyatifi ile bilgileri dışında çekilmiş olabileceğini söyledi.

Kahtalı, "Konunun bizimle kesinlikle alakası yok. Bizim bilgimiz dışında yaşanan bu olayda, bir vatandaşın kendi inisiyatifi ile kendi imkanları ile meclise çektiği bir faks durumu var ortada. Bu da ne benim ne de ilçe başkanımızın bilgisi dahilindedir" ifadelerine yer verdi.

Haberde iddia edildiği gibi faksın Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek tarafından TBMM'ye çekildiği bilgisinin de tamamen yalan olduğunu belirten Kahtalı, "Bu haber tamamen art niyetli bir yayındır. Haberde belge diye adlandırdıkları kağıt, partimizin antetli bir kağıdı olmadığı gibi, üzerinde ilçe başkanımızın ne bir imzası nede bir mührü var. Düz bir kağıt üzerinden algı oluşturmaya çalışıldığını ve tamamen kurgulanmış bir haber ile AK Parti üzerinde bir algı oluşturmaya çalışılmaktadır" şeklinde konuştu.

Milletvekili Kahtalı, bilgisi dışında gelişen bir olayda adının torpil ile bir araya getirilerek kamuoyunda yıpratılmaya çalışılmasını da kınadığını dile getirdi.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen'in sormadan ya da araştırmadan, böyle bir faksı sırf AK Parti adına algı oluşturması adına bilinçli bir şekilde kamuoyuna açıklamasında art niyet aradıklarını ifade eden Kahtalı, "Yalan ve iftira ile haber yaparak AK Parti'yi ve şahsım üzerinde algı oluşturmaya çalışan bu zihniyetin amacının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. CHP bu ucuz siyasetinden de artık vazgeçmeli. 'Çamur at izi kalsın' mantığıyla davranan ancak güneşin balçıkla sıvanamayacağını bilemeyecek kadar cahil olduklarını belirmek istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hakan Kahtalı Milletvekili Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title