Haberler

Milletin Kıraathanesine Vatandaşlardan Yoğun İlgi

İzmit Belediyesi tarafından Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde açılan millet kıraathanesine her yaştan vatandaş büyük ilgi gösteriyor.

İzmit Belediyesi tarafından Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde açılan millet kıraathanesine her yaştan vatandaş büyük ilgi gösteriyor.

Mehmet Ali Paşa Gençlik Merkezinin giriş katında yaklaşık 250 metrekarelik bir alan üzerine İzmit Belediyesi tarafından kurulan millet kıraathanesine vatandaşlardan büyük ilgi geldi. Millet Kıraathanesini ziyaret eden vatandaşlar, zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Kütüphane, dinlenme alanı, internet ve bilgisayar odası bulunan kıraathaneye sadece yetişkinler deği,l gençler ve çocuklar da geliyor. Çocuklar ve gençler millet kıraathanesinin kütüphanesinde kitap okuyup daha sonra oyun salonunda oyun oynarken yetişkinler de çay ve kahve ikramları ile gazetelerini okuyarak kendi aralarında hoş sohbet ediyorlar. Kıraathane sayesinde yeni dostluklar ve arkadaşlıklar da edinildiği kaydedildi.

Millet kıraathanesini kullanan vatandaşlar, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a şehri böylesine güzel bir mekan kazandırdığı için teşekkür ettiler. Her türlü hizmetin ücretsiz olduğu millet kıraathanesi, Pazar günleri hariç 10.00- 20.00 saatleri arasında açık bulunuyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İzmit Belediyesi Mehmet Ali Paşa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title