Haberler

    Michelin ve Camso birleşti

    Güncelleme:

    Michelin, 2018 yılında gerçekleştirdiği satın alma ile bünyesine kattığı Camso ile satış ekiplerini birleştirdi.

    Michelin, 2018 yılında gerçekleştirdiği satın alma ile bünyesine kattığı Camso ile satış ekiplerini birleştirdi.

    Bu birleşme sonucunda, Michelin çatısı altında bulunan Camso, Kleber, Solideal, BFGoodrich, Taurus ve Rodaco markalarının inşaat, endüstriyel, liman, zirai, maden ve askeri segmentlerdeki ürünleriyle tek bir satış ekibi ilgilenecek.

    Bu dev birleşme ile tarım piyasasında, müşterilerine kapsamlı bir premium radyal lastik ve palet ürünleri yelpazesi sağlayan benzersiz bir oyuncu yaratılmasının yanı sıra; altyapı sektöründe, Camso çapraz katlı bezli lastikleri ve palet teklifleriyle Michelin'i güçlendirecek. Camso'nun katılımıyla birlikte Michelin Grubu, lastik ve hizmetler alanında büyümesini sürdürürken, malzeme ve dağıtım stratejisini de sürdüreceğini doğrulamış oldu.

    Birleşme, yeni teknolojiler doğuracak

    Michelin ve Camso arasındaki iş birliği, yeni teknolojiler anlamında da heyecan verici gelişmeleri beraberinde getirecek. Grubun paletler ve havasız lastiklerdeki inovasyon kapasitesini güçlendirecek. Ar-Ge uzmanlığının çift taraflı beslenmesi sonucu, ekipler Grubun sürdürülebilir hareketlilik konusunda küresel bir teknolojik lider ve karbon ayak izini azaltma konusunda başlıca bir kuvvet olarak konumunu sağlamlaştırabilecek.

    Michelin, Camso'nun yol dışı hareketlilik piyasalarındaki tüm yeteneklerinden faydalanırken Camso da Michelin'in özel ürün gruplarındaki uzmanlığından yararlanma şansına sahip olacak.

    Her iki şirketin de deneyim ve bilgi birikiminin aktarıldığı bu dev birleşmede; Michelin ve Camso'nun "Beyond Road" ürün grubundaki radyal, bezli ve dolgu lastikler, inşaat ve tarım lastikleri, jantlanmış lastikler ve endüstriyel filo yönetimi hizmetleri bulunuyor.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Michelin Taurus Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title