Haberler

MHP Yalova'da Topçular Yeniden Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Teşkilatı 7. Olağan Kongresi’nde 3 aday yarışırken, delegelerin 236 oyunu alan Hasan Topçular bir kez daha başkanlığa seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Teşkilatı 7. Olağan Kongresi'nde 3 aday yarışırken, delegelerin 236 oyunu alan Hasan Topçular bir kez daha başkanlığa seçildi.

MHP 7. Olağan Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve İstanbul Milletvekili Ali Torlak'ın katılımı ile Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divanın teşkili ile devam eden kongrede faaliyet ve mali hesap raporu okunarak ibra edildi. Burada MHP'lilere yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan Adan, "Şartlar ne olursa olsun ezanı hür, bayrağı hür Türkiye. İkincisi, hiç kimsenin paradan dolayı namerdin önünde boyun eğmediği bir Türkiye. Adaletin olmadığı yerde aile, kardeş, vatan, hiçbir şey yoktur" dedi.

Şaban Dönmez, Mehmet Çam ve Hasan Topçular'ın başkanlığa adaylığı ile süren kongrede adaylar da delegelere hitap etti. 3 aday da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Konuşmaların ardından seçime geçildi. 446 delegenin oy kullandığı kongrede 8 oy geçersiz sayıldı. Delegelerin 236'sının oyunu alana Hasan Topçular bir kez daha MHP Yalova İl Başkanlığı'na seçildi. Topçular tüm delegelere kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek MHP'nin 2015 Genel Seçimlerinde Yalova'da en iyi sonucu alması için yarından itibaren çalışmaya başlayacaklarını dile getirdi.

Kongrede Şaban Önder Dönmez 48, Mehmet Çam ise 157 oy aldı.

Hasan Topçular başkanlığındaki listede ise şu isimler yer aldı:

"Asil Üyeler: Necati Vural, Sema Özen, Ethem Güler, Kubilay Torun, Arif Serçemeli, Coşkun Gümrükçü, Ahmet Gençtürk, Aziz Üstel, Ünlem Üstel, Bülent Gümrükçü, Özbay Us, Atalay Beştaş, Dilaver Ateş, Adnan Kırtay, Ülker Nemlioğlu, Umut Aksoy, İsmail İlmaz, İlhan Kalyoncu, Mustafa Kurtay, Şevket Arif Höcük, Disiplin Kurulu: Mehmet Haşim Şener, Vedat Ay, Nejla Özel, Recep Acar, Mesut Ayık, Mecit Okuyan, Cengiz Dilek, Genel Merkez Delegeleri: Hasan Topçular, Necati Vural, Kazım Karyağdı." - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Topçular Celal Adan Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title