Haberler

MHP'nin Kars Milletvekili Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Erkan Koçali, Tuncay Aydın ve Murat Sağlam ile Kars’ta seçmenlerin karşısına çıkacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Erkan Koçali, Tuncay Aydın ve Murat Sağlam ile Kars'ta seçmenlerin karşısına çıkacak.

MHP 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Kars'ta meclise milletvekili göndermek için önceki dönem adaylarının tamamını değiştirdi.

Hazırlan ve Yüksek Seçim Kurulu'na sunulacak listede Kars Milletvekili adayları olarak Erkan Koçali, Tuncay Aydın ve Murat Sağlam'ın isimleri yer aldı.

MHP liste birde yer alan milletvekili adayı Erkan Koçali, 1965 Kars Arpaçay doğumlu. 8 kardeşin 5'incisi. Bakırköy Akşam Ticaret Lisesi mezunu, evli ve 2 çocuğu var. 1987 ile 2003 arası 16 yıl tekstil işi ile uğraştı. Amerika Birleşmiş Devletleri ve Avrupa Birliği ülkeleri ile çalıştı. 2003'ten sonra hizmet sektöründe, turizmde faaliyet gösteriyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Murat Sağlam Tuncay Aydın Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title