Haberler

MHP'nin Aday Adayları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı'nda Düzenlenen Toplantıda İsmet Çiftçi, Mustafa Keskin ve Erdem Ünal, 23. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı Olduklarını Açıkladı. İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Basın Toplantısı Düzenleyen 3 Aday Adayı El Ele Vererek Güç Birliği Gösterisi Yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda İsmet Çiftçi, Mustafa Keskin ve Erdem Ünal, 23. Dönem Samsun Milletvekili aday adayı olduklarını açıkladı. İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen 3 aday adayı el ele vererek güç birliği gösterisi yaptı.

Halkın Kamu-Sen Samsun İl Temsilciliği’nden tanıdığı elektrik mühendisi İsmet Çiftçi, Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanlığı’ndan tanıdığı Mustafa Keskin ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Başkanlığı'ndan tanıdığı Erdem Ünal, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde partilerinin iktidar olacağına inandıklarını belirtti.

MHP'yi toplumsal ayrılıkları değil barışı savunduğu, rakiplerinin siyasi ayıplarını eleştirme yerine kendi politikalarını ortaya koyduğu, Türkiye'deki farklı inanç ve düşüncedeki insanları barış içerisinde bir arada yaşatmaya çalıştığı, dış politikada dik duruşu, iç politikada kararlılığı, Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin milletvekili emekli maaşı almayacak, sağlık harcamalarını cebinden harcayacak kadar saygın, dürüst ve tok gözlülüğü için tercih ettiğini söyleyen Çiftçi, "Siyasette öncelikli hedefim, Samsun'u siyasette birinci lige çıkarmak ve kentin makus talihini yenmek için mücadele etmektir" dedi.

Mustafa Keskin, ülkücü camiada doğup büyüdüğünü dile getirerek, devlet ve sivil toplum kuruluşlarındaki görevleri esnasında edindiği bilgi ve becerilerini TBMM çatısı altında millete hizmet ederek ortaya koymak istediğini söyledi. Erdem Ünal ise Türkiye'nin içinde bulunduğu buhranlardan çıkış yolunun MHP iktidarı olduğunu öne sürdü.

(AG-SA)

21.05.2007 13:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title