Haberler

MHP Milletvekili Adayı Ertürk Çimen: "Esnafın, Yoksulun, Emeklinin, Çalışanın, İşsizin, Çiftçinin...

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Ertürk Çimen seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Ertürk Çimen seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Erzurum'da gitmedik yer bırakmayan Çimen, AKP iktidarının 13 yılda yaptığı haksız uygulamaları vatandaşa anlatıyor.

Erzurum'da mobilya fuarını gezen Çimen'e esnaf dert yandı, sorunlarını dile getirdi.

' Erzurum'da alış veriş durma noktasına gelmiş' diyen Ertürk Çimen, 'MHP İktidarında yoksullar HİLALKART ile yapacakları alışverişleri sadece ikamet ettikleri mahalledeki esnaftan yapacak, 2 milyon esnaf 15 milyar liralık Hilal Kart pazarından pay elde edecek' şeklinde konuştu.

MHP iktidarında şoför esnafından büyük marketler zincirine, KOBİ'lerden küçük esnafa kadar bütün detayların düşünüldüğünü, adaletli bir ekonomi politikası izleneceğini ifade eden MHP'li Çimen, yolsuzlukların, dengesiz gelir dağılımının önüne geçileceğini söyledi.

13 YILDIR YAPAMADILAR ŞİMDİ TEKRAR OY İSTİYORLAR

AKP Milletvekili adaylarının yoksula aş, işsize iş, emekliye rahat bir hayat, esnafa bol kazanç sağlayacaklarını ifade ederek propaganda yaptıklarını, bu durumun abesle iştigal olduğunu anlatan Çimen, 'Adama sormazlar mı, 13 yıldır ne yaptın. İşsizce is bulamadın, esnafı her geçen gün yoksulluğa, fukaralığa mahkum ettin, adaletsiz bir gelir dağılımına imza attın, çiftçinin derdine derman olamadın, üreticinin ürettiğini elinde bıraktırdın. 13 yılda yapamadıklarını tekrar vatandaştan oy isteyerek ne zaman yapacaksın? Birde üstüne üstük terörü bitireceğim derken daha fazla azmasına neden oldun. Erzurum terör belası yüzünden bölge şehir konumunu kaybetti' diye konuştu.

MHP'NİN GÜÇLÜ KADROLARI ÜLKEYİ REFAHA ÇIKARACAK

MHP Milletvekili adayı Ertürk Çimen, ülkenin girmiş olduğu terör belası dahil, ekonomik sıkıntılardan ancak MHP'nin güçlü kadrolarının işbaşına gelmesiyle çıkılabileceğini belitti. Erzurumlu esnafın da derdine yine Erzurum'dan seçilecek olan MHP li milletvekillerinin çare olabileceğinin altını çizen Çimen, şöyle dedi:

'Yatırım yapan, üretim ve ihracat artışı ile istihdam sağlayanlara vergi indirimi ve kolaylıklar sağlanacak.

Küresel rekabet gücünü azaltan ulaştırma, enerji ve diğer temel girdi maliyetleri düşürülecek.

Teknoloji tabanlı, katma değeri yüksek mal ve hizmet üreten alanlara yapılacak yatırımlara her türlü (vergi, girdi, finans vb.) destek verilecek.

Yüksek ölçüde katma değer ve istihdam sağlayan yatırım projelerine yüzde 100'ün üzerinde yatırım indirimi uygulanacak.

Yatırım için gerekli teknik ve fiziki altyapının oluşturulmasında kamu-özel sektör işbirliği sağlanacak.

Sanayinin kullandığı temel girdilerin fiyatlarını yükselten fon ve benzeri kesintiler kaldırılacak.

KDV genel oranı kademeli olarak aşağı çekilecek.

İşlem vergisi (BSMV, damga vergisi, harçlar gibi) oranları düşürülecek.

Belgeli olmak kaydıyla mükelleflerin her türlü özel harcamaları da vergi matrahından düşürülebilecek.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu yeniden yapılandırılacak, tasfiye işlemlerinden sorumlu olmayacak.

Borsa'nın (İMKB) mevcut yapısı korunacak ve özelleştirilmeyecek.

Yeni işçi istihdamında sigorta primi işveren payı, belirli oran ve süreyle devlet tarafından karşılanacak.

İstihdam üzerindeki vergi ve sosyal güvenlik primi yükü azaltılacak.

Her alanda Türkiye Cazibe Merkezi haline getirilecek

'Türk Malı' imajının yerleşmesi için moda-marka oluşturulması desteklenecek.

Dış piyasalarda kalıcı pazar payı edinmek üzere yurtdışı mağaza zincirlerinin yaygınlaşması desteklenecek.

Dünya ticaretinde payı giderek artmakta olan elektronik ticaretin geliştirilmesi için alt yapı oluşturulacak.

KOBİ'lere yönelik olarak kurulan Gelişen İşletmeler Piyasası'nın (GİP) bir an önce faaliyete geçirilerek etkin olarak çalışması sağlanacak.'

ÇİMEN TEŞEKKÜR ETTİ

Palandöken İlçesi'nin Yunusemre, Abdurrahmangazi mahallelerini de gezen MHP Milletvekili adayı Ertürk Çimen, vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Çimen'e ilgi gösteren vatandaşlara ve esnafa teşekkür eden Çimen; '7 Haziran seçimlerinde MHP'ye büyük destek verdiniz. Bizi baş tacı yaptınız. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. 1 Kasım seçimlerinde de görüyorum ki yine desteğiniz MHP'den yana olacaktır. MHP Türk Milleti'nin yanındadır, sizlerin yanındadır. MHP'nin yeri sizin yanınız, sizlerin yeri ise MHP'nin kalbidir. Var olun, sağ olun' - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertürk Çimen Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title