Haberler

MHP'li "Şalvarlı Profesöre" Kadınlardan Destek

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - MHP'li kadınların şalvarlı seçim çalışması - MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Elif Loğoğlu'nun konuşması - MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Rabia Karaer'in konuşması MHP'li "Şalvarlı Profesöre" kadınlardan destek- Seçim çalışmasını yöresel kıyafetiyle sürdüren MHP Osmaniye Milletvekili Adayı ve Kadın Hareketi Derneği Genel Başkanı Prof. Loğoğlu'na, partisinden kadınlar da şalvar giyerek destek verdi Kadirli ilçesinde yöresel kıyafetiyle seçim çalışmasına sürdüren MHP Osmaniye Milletvekili Adayı ve Kadın Hareketi Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Elif Loğoğlu'na, partisinden kadınlar da şalvar giyerek destek verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - MHP'li kadınların şalvarlı seçim çalışması - MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Elif Loğoğlu'nun konuşması - MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Rabia Karaer'in konuşması MHP'li "Şalvarlı Profesöre" kadınlardan destek- Seçim çalışmasını yöresel kıyafetiyle sürdüren MHP Osmaniye Milletvekili Adayı ve Kadın Hareketi Derneği Genel Başkanı Prof. Loğoğlu'na, partisinden kadınlar da şalvar giyerek destek verdi Kadirli ilçesinde yöresel kıyafetiyle seçim çalışmasına sürdüren MHP Osmaniye Milletvekili Adayı ve Kadın Hareketi Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Elif Loğoğlu'na, partisinden kadınlar da şalvar giyerek destek verdi.MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Rabia Karaer ve yönetim kurulu üyesi kadınlar, Loğoğlu'na destek vermek amacıyla şalvar giyerek seçim çalışmasına katıldılar.Karaer, AA muhabirine, milletvekili adayı Loğoğlu'nun seçim çalışmasına şalvarla başladığını ve yörede "Şalvarlı Profesör" olarak bilindiğini söyledi.Loğoğlu'nun seçimi kazanması halinde, Meclise ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyarete şalvarla gideceklerini ifade eden Karaer, "Bakan olarak görmek istediğimiz milletvekili adayımız Loğoğlu'na destek amacıyla şalvar giyerek seçim çalışmasına katıldık. İnşallah Ankara'ya şalvarla gideceğiz" dedi.Kültürel değerleri ön plana çıkarmak amacıyla seçim çalışmalarına şalvar giyerek başladığını ve kazanması halinde Meclise şalvarla gireceğine dikkati çeken Loğoğlu, şöyle konuştu: "Çukurova'nın kızı olarak kültürel değerlerimiz ön plana çıkarmak adına şalvarla seçim çalışmasına başladım. Yörede herkes Şalvarlı Profesör diye biliyor. MHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları üyesi kadınlarımız destek amacıyla şalvar giyerek destek veriyorlar. Çok memnun oldum. MHP iktidarında kadınlarımızın yasal haklarını düzenlemek adına Meclise şalvarla gideceğiz. Beyannamemizde, kadınlara yönelik olumlu düzenlemelerimiz olacak. 7 Haziran seçimlerinin ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum."Loğoğlu ve MHP'li kadınlar, çocuk ve kadınlara çeşitli hediyeler dağıtarak, vatandaşlardan destek istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Bahçeli Elif Loğoğlu Osmaniye Kadirli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title