Haberler

MHP Kars İl Başkanlığı'nın 11. Olağan Kongresi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya: "MHP'nin nefesi hainlerin, haram yiyenlerin, cumhuriyeti yakmak isteyenlerin ve Türk milletini bölmek isteyenlerin üzerinde olacaktır"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, "MHP'nin nefesi hainlerin, haram yiyenlerin, cumhuriyeti yakmak isteyenlerin ve Türk milletini bölmek isteyenlerin üzerinde olacaktır" dedi.

Kars Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen, "MHP Kars İl Başkanlığı'nın 11. Olağan Kongresi"nde Divan Başkanlığı'na MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, katip üyeliklerine ise MHP MYK üyeleri Muharrem Yıldız, Taner Gökçek ve Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız getirildi.

Kaya, burada yaptığı konuşmada, Kars'tan en az bir milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndereceklerini belirterek, 7 Haziran'da bir kader seçimi yaşanacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına başladıklarını anlatan Kaya, şunları kaydetti:

"MHP'nin nefesi hainlerin, haram yiyenlerin, cumhuriyeti yakmak isteyenlerin ve Türk milletini bölmek isteyenlerin üzerinde olacaktır. Onun için birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik duygularımızı daha geliştirerek, 7 Haziran'da MHP bayrağını zafer burçlarına dikmek için elimizden geleni yapacağız."

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, kongreye giren adaylardan mevcut il başkanı Yaver Özcan 345, Hasan Fatih Özağdaş ise 147 oy aldı.

Yeniden seçilen Özcan, partililere desteklerinden dolayı teşekkür etti. - Kars

Kaynak: AA / Politika

Muharrem Yıldız Taner Gökçek Atila Kaya Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title