Haberler

MHP İl Başkanı Aksoy, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, bazı ilçeleri ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinledi.

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, bazı ilçeleri ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinledi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Aksoy, Manavgat, Kemer, Serik, Alanya, Muratpaşa ve Kepez ilçelerini ziyaret ederek, 38 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

İl Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde muhtarlarla görüşen Aksoy, Konyaaltı ilçesinde Uluç, Uncalı, Siteler ve Aşağıkaraman mahallerinde de incelemelerde bulundu.

Aksoy, muhtarlarda mahallelerinin sorunlarını dinlediklerini ve günlük siyasetle ilgili güzel sohbetler gerçekleştirdiklerini belirterek, muhtarların sorunlarını raporlar haline getireceklerini anlattı.

Aynı gün Kemer'in Göynük ve Beldibi mahalle muhtarlarını da ziyaret ettiğini bildiren Aksoy, "Muhtarlarımız mahalleleri hakkında bilgiler verip, sorunlarını anlattı. Özellikle Beldibinde yaşanan imar problemi nedeniyle vatandaşın büyük sıkıntı yaşadığını öğrendik. Vatandaşlarımız imar sorunlarının kısa sürede çözülmesi konusunda yardım talep etti." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Aksoy Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title