Haberler

MHP Gölbaşı 13. Olağan Kongresi yapıldı

Güncelleme:

Mhp Gölbaşı 13. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Serdar Tekin güven tazeledi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya divan başkanlığını yaptı.

Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajının okunmasıyla başladı.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, yaptığı konuşmada, "Göreve başladığımız günden bugüne kadar üzerimizdeki yükün ve sorumluluğun bilinci ile tüm Gölbaşılı hemşehrilerimiz ile hemhal olmaya gayret ettik. Kimi zaman güldük eğlendik kimi zaman hüzünlendik ama hiçbir zaman onlardan kopmadık hep yanlarında olduk. Yılmadan, yıkılmadan yolumuza devam ettik." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ise MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatının 13. Olağan Kongresinin hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni yönetim ve ilçe başkanına başarılar diledi.

Ankara'da son dönemde artan koronavirüs vakaları ile ilgili de uyarılarda bulunan Karakaya, "Son dönemde pandemik salgın tekrar yoğunlaştı. Özellikle Ankara'da bunun çok daha yoğun olduğu ifade edilmeye başlandı. Yapılan toplantılar, düğünlerde gerekli tedbirlerin alınmaması, maske ve mesafe kurallarına uyulmamasından kaynaklı bir artış oldu. Bu konularda özellikle siyasi partilerin bir sosyal sorumlulukları vardır. Bu sadece sağlıkçıların veya hükümet yetkililerinin işi değil, bu hepimizin kamuya olan bir sorumluluğudur. Sosyal sorumluluğu en üst düzeyde olan Milliyetçi Hareket Partisi gibi bir partide bu çok daha hassas ve dikkate alınması gereken bir konudur. Hem toplum sağlığını hem de kendi sağlığımızı düşünerek hareket etmeliyiz." diye konuştu.

Mevlüt Karakaya, partililerden sosyal medya üzerinden yapılan her paylaşıma inanmamalarını isteyerek şunları kaydetti:

"Dün Ankara'da Kızılay'daki büyük çarşı ile ilgili bir paylaşım yapıldı. 'Büyük çarşıdaki esnafın tamamı Kovid-19 oldu. Ambulanslar buraya yığıldı. Esnaf buradan alınıp hastanelere götürüldü' diye bir paylaşımda bulunuldu. Sonra büyük çarşıda açıklama yapılıyor yalan diyi. Bu tür provokasyonlar ekonomimizi hedef alıyor. Sadece ekonomik anlamda değil siyasi alanda da bu tür paylaşımlar yapılıyor. Bunlara da çoğumuz maalesef inanıyoruz. Bu önümüzdeki dönemlerde çok daha artacak ben yönetimdeki arkadaşlardan bu sosyal medya belasına dikkat etmelerini, provokasyonlara gelmemelerini istiyorum."

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise birlik ve beraberlik mesajları vererek, belediye başkanlığı sürecinde yaptıkları çalışmaları anlattı.

Kongrede, kullanılan 400 oydan 235'ini alan mevcut başkan Serdar Tekin güven tazeledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Karakaya Karakaya Ankara MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title