Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: "Karalama ile Kötüleme ile Siyasi Kampanya Olmaz"

- MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: "Karalama ile kötüleme ile siyasi kampanya olmaz" MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım: "Kimseye kötü bir şey söylemeyin.

- MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: "Karalama ile kötüleme ile siyasi kampanya olmaz"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım :

"Kimseye kötü bir şey söylemeyin. Rakibinize de söylemeyin"

" Karalama ile kötüleme ile siyasi kampanya olmaz"

TOKAT - Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, belediye başkan aday adaylarına tavsiyelerde bulunarak, " Karalama ile kötüleme ile siyasi kampanya olmaz. Alanı karış karış, kapı kapı gezmemiz gerekir. Bir kişiye belki üç kere beş kere gideceğiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş il divan toplantısı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım'ın katılımı ile bir otelde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından MHP Tokat İl Başkanı Onur Çalışkan açılış konuşmasını yaptı. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MYK üyesi Volkan Dudu, MYK Üyesi Özgür Bayraktar'ın yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı il divan toplantısında kürsüye gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, yaklaşan yerel seçim sürecini değerlendirdi. MHP'nin bir köprünün kilit taşı olduğunu ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, "MHP bu ülkenin geleceğidir. MHP bu ülkenin birliğini beraberliğini güvenliğini ve geleceğini hep ön plana almıştır, bütün suçlamalara, saldırılara, yanlış anlamalara rağmen. Cumhur ittifakı devam etmektedir. Cumhur ittifakı ile ilgili attığımız imzanın arkasında duruyoruz. Ama zaman zaman yanlış anlaşılan tam anlaşılamayan bazen yanlış argümanlar kullanılmaktadır. Efendim geçenlerde gördük "Türkçülük ırkçılık" denildi. Sayın genel başkanımız dedi ki: "Türkçülük ırkçılık değildir" bunu yanlış biliyorsunuz. Niye? Çünkü biz hiç ırkçı olmadık" dedi.

"Karalama ile kötüleme ile siyasi kampanya olmaz"

Yaklaşan yerel seçimler sürecinde belediye başkan aday adaylarına tavsiyelerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım," Sakın ola ki hiçbir aday aday olan arkadaşımız diğer aday adayı olan arkadaşımızla ilgili menfi bir şey söylemesin. Yarın söylediğimiz önünüze gelir. Kim getirir rakibiniz getirir. Arkadaşınıza kötü bir şey söylersiniz o aday olduğu zamanda rakipleriniz gelir derki sizin arkadaşınız böyle söyledi. Onun içindir ki kimseye kötü bir şey söylemeyin. Rakibinize de söylemeyin. Belediye başkan adaylarına tavsiyemiz "Ben bu belediye başkanlığını hepinizden iyi yaparım" bu kadar. "Herkes iyi yapar ama ben çok iyi yaparım" Karalama ile kötüleme ile siyasi kampanya olmaz. Alanı karış karış, kapı kapı gezmemiz gerekir. Bir kişiye belki üç kere beş kere gideceğiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından il divan toplantısı partililerin sorularını yanıtlanması ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Yaşar Yıldırım Milletvekili Ankara Politika Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title