Haberler

-Mhp Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Açıklaması

"Gökçek'in MHP binasına gelerek, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile baş başa görüştüğüne ilişkin iddia asılsız, büyük bir yalan ve iftiradır"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştüğüne ilişkin iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Yalçın, yazılı açıklamasında, "Her seçim ve kongre öncesi fitne üretmekte mahir olan mahfillerin son fitnesi de yine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in MHP binasına gelerek, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile baş başa görüşme yaptığına dair iddiası olmuştu. Bu iddia asılsız, büyük bir yalan ve iftiradır" ifadelerine yer verdi.

Bu fitnenin peşinden koşanların amacının, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi yıpratmak olduğunu savunan Yalçın, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Bunun yaparken umdukları bir diğer amaç da MHP tabanını Melih Gökçek'e yöneltmeye dönüktür. Artık Melih Gökçek'in modası geçmiş, ipliği pazara çıkmıştır. Bu yüzden de yeniden itibar görmek için bezirganlığın her türlüsünü denemektedir. Son dönemde Melih Gökçek'in MHP tabanına gönderdiği mesajları böyle okumak gereklidir."

Yalçın, açıklamasında ayrıca, MHP'nin bir önceki seçimde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş'ı da eleştirerek, kendi yanlışlarını görmezlikten geldiğini savundu. - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Edip Semih Yalçın Devlet Bahçeli Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title