Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın -

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, "Milliyetçi ve ülkücü hareket sokakların karanlık köşelerinden kendisini saklamıştır ama meydanlar bu aziz milletin sinesidir" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, "Milliyetçi ve ülkücü hareket sokakların karanlık köşelerinden kendisini saklamıştır ama meydanlar bu aziz milletin sinesidir" dedi.

Yalçın, partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinin tarihi öneme sahip ender seçimlerden biri olduğuna dikkati çekti.

Mahalli seçimde aynı zamanda iktidarın 12 yıllık icraatının sorgulanacağını belirten Yalçın, MHP olarak ülkedeki tüm sorunları halka anlatma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Yalçın, partisinin, ülke gerçeklerini, iktidarın yolsuzluklarını, halkı yokluk ve sefalet içerisine koyduğu gerçeğini anlatırken hiçbir şekilde sokakta olmayacağını söyledi.

Kendileri açısından sokak ile meydan arasında çok belirgin fark olduğunu dile getiren Yalçın, "Milliyetçi ve ülkücü hareket sokakların karanlık köşelerinden kendisini saklamıştır ama meydanlar bu aziz milletin sinesidir. Partimiz 30 Mart'a kadar meydanlarda ve gezilerde bütün gerçekleri halka söyleme görevini üstlenmiştir" dedi.

Yalçın, halkın, iktidarın özellikle Gezi Parkı odaklı gelişmelere karşı aldığı tavır ile İstanbul merkezli operasyonla ülkenin içine düştüğü fevkalade kötü yönetim tarzını dikkatlice takip ettiğini anlattı.

İktidarın siyasi ömrünü tamamladığını savunan Yalçın, şöyle konuştu:

"Beraber yol yürüdüğü insanlarla bugün geçinemeyen Sayın Başbakan bir öcü, bir paralel devlet suçlamasıyla esasında milletimizin gözünden hemen arka bahçemizde Suriye ve Irak'ta meydana gelen 'alternatif devlet' gerçeğini gizlemeye çalışmaktadır. Esasında ilgilenilmesi gereken konu ayrışma süreciyle birlikte ortaya koydukları terörle pazarlık süreci ve onun gittiği noktadır. Bu süreç maalesef Türkiye'yi büyük bir çıkmaza sokmuştur. Türkiye'yi bölünmenin kucağına getirmiştir. Bu seçimlerden itibaren PKK terör örgütü üyeleri ve bu örgütün Meclis'teki mazbatalı, kravatlı terörist temsilcileri 31 Mart sabahında 'Bu ülkeyi nasıl böleriz, sınırı nasıl çizeriz' hesabı içerisindedir."

Kaynak: AA / Güncel

Edip Semih Yalçın Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title