Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması

"Biz millete söz verdik, 30 Mart seçimleri sonrası yetim hakkı yiyen ve bölücülüğe çanak tutan herkesten hesap soracağız"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Biz millete söz verdik, 30 Mart seçimleri sonrası yetim hakkı yiyen ve bölücülüğe çanak tutan herkesten hesap soracağız" dedi.

MHP Kağıthane İlçe Başkanlığı'nın Hamidiye Mahallesi'nde düzenlediği seçim irtibat bürosu açılışına, MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, MHP Kağıthane Belediye Başkan adayı Ali Derindağ, sinema oyuncusu Serdar Gökhan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve Kağıthaneliler katıldı.

Açılışta konuşan Adan, İstanbul'da 2002'den bu yana yapılan 4 bin imar değişikliğinde 100 milyar dolarlık rant elde edildiğini öne sürdü. Bu değişikliklerin oy birliğiyle kararlaştırıldığını söyleyen Adan, şöyle devam etti:

"Dolayısıyla bu rantın CHP boyutu da vardır. Bildiğiniz gibi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, CHP ve AK Partililerden müteşekkildir. Birlikte bu değişikliklerin altına imza atarak, haksız bir kazancın oluşmasına sebep olmuşlardır. Dolayısıyla İstanbullular, CHP ve AK Parti'yi suç ortağı olarak görmektedir. Dönem, MHP'nin dönemidir. Biz millete söz verdik, 30 Mart seçimleri sonrası yetim hakkı yiyen ve bölücülüğe çanak tutan herkesten hesap soracağız."

Konuşmanın ardından Adan, Ali Derindağ ve Serdar Gökhan, kurdele keserek seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Serdar Gökhan Ali Derindağ Celal Adan İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title