Haberler

MHP Develi İlçe Başkanlığına Beşparmak Yeniden Seçildi

MHP Develi İlçe Kongresi'nde başkanlığa Mustafa Beşparmak yeniden seçildi.

MHP Develi İlçe Kongresi'nde başkanlığa Mustafa Beşparmak yeniden seçildi.

Kongreye, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP İl Başkanı Mete Eke, Melikgazi İlçe Başkanı Güven Hocaoğlu, Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, Pınarbaşı İlçe Başkanı Fehmi Çolak, Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu, Yahyalı İlçe Başkanı Hamza Özkan, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş ve çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Mete Eke, yaptığı konuşmada, kurultayın yerel seçimlerde kazanılacak büyük zaferin işaret fişeği olduğunu söyledi.

Eke, şöyle devam etti:

"Ülkemizin birlik ve bütünlüğünün teminatı olan MHP ve Ülkücü hareketin buradaki kenetlenmiş, omuz omuza vermiş görüntüsü yalnızca Kayseri-ye değil tüm Türkiye-ye örnek olacak bir özellikte. Gerçekleştirdiğimiz bu kurultayımız yaklaşan yerel seçimlerdeki zaferimizin işaret fişeği olacaktır. Bismillah diyerek ilk adımı atacağımız mücadelemizde üç hilal mutlaka Develi-de göndere dikilecektir. Bu andan itibaren durmayacağız, beklemeyeceğiz, gecikmeyeceğiz ve hangi görevi üstlenmişsek, onu asla ihmal etmeyeceğiz. Milletimizin her bir ferdi ile kucaklaşacağız, her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz ve her eli tutacağız. Hasretleri dindireceğiz. Ümit olup sevindireceğiz. Merhem olup kanayan yaralara deva olacağız. Anadolu-nun manevi gökyüzünde ışıldayacağız. Bunun sonucu olarak eminim ki yüreği böyle aşk ve heyecan dolu olan ülkücülerin dualarına Cenab-ı Allah karşılık verecek tek başımıza iktidar yolculuğumuzda MHP hem Develi-de hem de Kayseri-de kesin bir zafer elde edecektir. Bugün burada gördüğümüz manzara, sizlerin gözünden yansıyan inanç dolu ışıltılar bu temennilerimizin gerçeğe dönüşmesini sağlamıştır."

Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise iktidar partisinin milli değerleri yıkmaya çalıştığını öne sürdü.

Türkiye'nin bu günlerde çok önemli virajlardan geçtiğini ifade eden Halaçoğlu, şöyle devam etti:

"Gerek iç meselelerde gerekse dış konularda gerçekten hayıflanmamak mümkün değil. Bugün iktidar partisine mensup ve Milli Eğitim Bakanlığı yapmış biri çıkıp diyor ki 'Gençliğe Hitabe ile ayet aynı mıdır-' Aymazlığa bakın. Ayet ile dünyevi bir söylemi mukayese etmeye kalkışıyorlar. Yani milli değerlerimizi yıkmaya çalışıyorlar. Hiç ayet ile gençliğe hitabe bir olabilir mi- Bir tanesi Allah kelamı, diğeri insan kelamı. İnsan kelamı olan bu şey bize milli bir değer veriyor. Ne diyor orada- -Ey Türk Gençliği- diye başlıyor. En çok rahatsız oldukları şey Türk kelimesi."

Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel de salonda bulunan herkesin, Türkiye-de meydana gelen tüm hadiselerin iç yüzünde neler olduğunu iyi bildiğini belirterek, "Üzerinde yaşadığımız coğrafyaların sınırlarını değiştirmek isteyen, milletini mandalina dilimleri gibi parçalara ayırmak isteyen ve 90 yıl önce bize yaşatmış oldukları acıların hala kabuk bağlamamış yaralarına rağmen yeniden ülkemiz üzerinde yarım kalmış hesaplarını hayata geçirmek isteyen bir gücün karşısında mücadele ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, mevcut başkan Mustafa Beşparmak 216, Fazlı Kozan ise 171 oy aldı. 3 oy da geçersiz sayıldı.

Başkanlığa seçilen Mustafa Beşparmak-ın yeni yönetim kurulunda, şu isimler bulunuyor:

"Orhan Korkmaz, Hasan İba, Sami Mankal, Ali Kabak, Seyit Ahmet Gürbüz, Fikret Korkmaz, Selçuk Demirkıran, Mehmet Cengiz Köksal, Mehmet Güzelce, Hasan Durmaz, Yunus Özer, Salih Elikara, Yunus Çulha, Numan Usta, İsmail Salep, Cengiz Keleş, Mustafa Kılıç, Taki Küçük, İbrahim Türkmen, Mustafa Yılmaz, Nazmi Savdur, Ali Gök, Sinan Özdemir, Zeki Kılıç, Bekir Karakaya, Mustafa Yıldızeli, Seyit Sakızlı, Yunus Erdoğan, Osman Nerkiz, Orhan Demir, Halil Uludağ, Bünyamin Balcı, İbrahim Acun, Bünyamin Sıtkı, Erdal Çelen, Eyüb Soylu"

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Keleş Mustafa Kayseri Develi Yerel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title