Haberler

Meteoroloji uyardı! Bazı illerde sağanak ve kar yağışı bekleniyor

Güncelleme:

Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklar düşüyor. Marmara'nın kuzey ve batısı, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz ile yurdun bazı kesimlerinde yarın sağanak, Ardahan çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar tahmin ediliyor. Yağışların Muğla'nın kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı kıyılarında "kuvvetli" olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu yayınladı. Sağanak yağış ve kar yağışı geliyor. Yetkililer yağışların Muğla'nın kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı kıyılarında "kuvvetli" olmasının beklendiğini açıkladı.

ARDAHAN ÇEVRELERİNDE KAR BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın ülke genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Marmara'nın kuzey ve batısı, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Artvin, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Hatay'ın iç kesimlerinde sağanak öngörülüyor. Ardahan çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar tahmin ediliyor.

YAĞIŞLAR MUĞLA VE ANTALYA'DA ETKİLİ OLACAK

Yağışların, Muğla'nın kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara ile Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 kilometre/saat) esmesi öngörülüyor.

Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz'de fırtına bekleniyor.

İşte Türkiye'nin 4 günlük hava durumu raporu:

Meteoroloji uyardı! Bazı illerde sağanak ve kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji uyardı! Bazı illerde sağanak ve kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji uyardı! Bazı illerde sağanak ve kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji uyardı! Bazı illerde sağanak ve kar yağışı bekleniyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Akdeniz Marmara Ege Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN:

Bu kış tüm Türkiye''ye günlerce kar yağsın. Ama insanlar mağdur olmasın. Dünya suya muhtaç. .

36
4
yanıtYanıtla
sami:

Yoğun yağsın , uzun süre yerden kalkmasın ki tüm mikroplar telef olsun

yanıt4
yanıt0
İşte bu:

İnşallah

yanıt0
yanıt1
Yorumcu:

Sami mikrop virüs ve bakteriler soğukta daha iyi yaşıyorlar hacı ? :)

yanıt2
yanıt3
XXX OKO:

ne güzel bir çok bölgede yağış bekleniyor ama malesef ne yazıkki kuzey ege ve marmarının batısında yine yağış yok izmir çanakkale aydın bursa balıkesirde kuraklık tehlikesi her geçen gün sinsice yaklaşıyor toprak kurudu yağış izmire bir aydır yağmur yağmıyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title