Haberler

Bodrum'da Mesut Yılmaz için lokma dağıtıldı

Güncelleme:

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfının Onursal Başkanı Bilgin Özşeker, merhum eski başbakanlardan Mesut Yılmaz için lokma dağıttı.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfının Onursal Başkanı Bilgin Özşeker, merhum eski başbakanlardan Mesut Yılmaz için lokma dağıttı.

30 Ekim 2020 tarihinde kanser hastalığı sebebiyle hayata veda eden, Anavatan Partisi'nin kurucularından ve çeşitli bakanlıkların yanı sıra 1991-99 yılları arasında üç koalisyon hükümetinde Başbakanlık görevi üstlenen Mesut Yılmaz için Turgutreis'te lokma döktürüldü. Turgutreis Yalı Camii'nde cuma namazını müteakip düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, eski Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Algül, Numan Balaban, Vakıf Üyesi Tutku Yılmaz ve Bodrum Belediye Meclis Üyesi Uğur İlhami Özden katıldı.

Vakıftan yapılan açıklamada "Eski Başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfının hizmet binasının temel atma ve hizmete girme törenlerine katılmış, sivil toplum örgütlerinin ülkemizde engelliler ile ilgili sorunların çözümüne katkıda bulunmalarını desteklemiştir. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Doğal Başkanı Bilgin Özşeker'i, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ailesi olarak bu vefakar davranışından dolayı takdir ve tebrik ediyoruz." denildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mesut Yılmaz Turgutreis Bodrum Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title