Haberler

MESKİ'nin Silifke ve Bozyazı Hizmet Binaları Törenle Açıldı

Güncelleme:

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresinin, Silifke ve Bozyazı şubesinin hizmet binaları, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın katılımıyla açıldı.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (MESKİ), Silifke ve Bozyazı şubesinin hizmet binaları, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın katılımıyla açıldı.

Silifke'deki açılışa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın yanı sıra Kaymakam Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, ilçe muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, 30 Mart seçimlerinden sonra Mersin il sınırının, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet sınırı olduğunu belirtti. Kocamaz, "Tüm ilçelerde olduğu gibi, yerinde ve etkili bir hizmet gerçekleştirmek için Silifke'de de MESKİ hizmet binasını açıyoruz. İnşallah bundan sonra Büyükşehir Belediyesi imkanlarıyla Silifke'de büyük yatırımlar yapacağız. Açılışını yaptığımız şube, başta tahsilat olmak üzere abonelerimize hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunacak. Daha önce ilçe belediyelerinin yapmış olduğu hizmetlerin büyük bir kısmı Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü'nce yapılacak. Silifke'nin kaderini değiştirecek büyük yatırımlarımız gerçekleştireceğiz. Hizmet binamız tüm Silifkelilere hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından hizmet binasının açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile protokol üyeleri tarafından yapıldı. Ardından binada incelemelerde bulunuldu.

MESKİ BOZYAZI'DA

Silifke'den sonra Bozyazı ilçesine geçen Kocamaz, MESKİ'nin Bozyazı Şubesi'nin açılışını da gerçekleştirdi.

Buradaki törene, MHP eski milletvekillerinden Hidayet Kılıç, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, ilçede MESKİ hizmet binasının açılmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür etti. Kocamaz ise, buradaki konuşmasında, MESKİ Genel Müdürlüğü'nün13 ilçe, 40 belde, 509 köyde içme suyu ve kanalizasyon hizmeti vereceğini söyledi. Eksik kalan içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını belli bir program dahilinde sürdürüleceğini kaydeden Kocamaz, " Bozyazı ilçesinin alt yapı ile içme suyu kanalizasyon çalışmalarını artık MESKİ Genel Müdürlüğü

yürütecek. İlçelerden beldelere, beldelerden köylere hizmet götürmek için projeler hazırlıyoruz. Yeni hizmet binamız Bozyazılılara hayırlı olmasını diler emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Mustafa Turgut Silifke Bozyazı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title