Haberler

Meryem Uzerli, derin göğüs dekolteli elbisesiyle hayran bıraktı

Güncelleme:

Meryem Uzerli, derin göğüs dekolteli elbisesiyle objektiflerin karşısına geçti. Güzel oyuncu, çekim sonrası verdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.

Oyuncu Meryem Uzerli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. 37 yaşındaki güzel oyuncu bu kez derin göğüs dekolteli elbisesiyle objektiflerin karşısına geçti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Meryem Uzerli, çekim sonrası verdiği pozları Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Güzel oyuncunun paylaşımına adeta beğeni yağarken, binlerce yorum yapıldı.

Meryem Uzerli, derin göğüs dekolteli elbisesiyle hayran bıraktı

KIZI LARA'YA YÜZ MANKENLİĞİ YAPTI

Öte yandan Meryem Uzerli önceki gün, boyalarla oynayan kızı Lara'ya yüz mankenliği yaptı. Küçük Lara, boyalarla annesinin yüzünü boyadı. O halde poz veren Meryem Uzelli, fotoğrafını "By Lara" notuyla takipçileri ile paylaştı.

Meryem Uzerli, derin göğüs dekolteli elbisesiyle hayran bıraktı

Meryem Uzerli, derin göğüs dekolteli elbisesiyle hayran bıraktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

ENİS:

Almanya''da sadece ''birahane garsonu'' olabilecekken Türkiye''de dizi ve film sektöründe güya ünlü olan mı ararsın, Rusya''da ''barlarda showgirl'' olarak bile zor iş bulanların ülkemizde mankenlik, modellik, yardım rollerde oyuncu muamelesi görmesini mi ararsın, Sırbistan''da restorantta bulaşıkçılık yaparken bidon gibi vücutlu zengin bir Türk''le evlenip, ülkemizde ''moda ikonu'' olanını mı ararsın. Kadınlıklarını bilemem. Lakin iş kalitesi mi??? Vallahi millet olarak ''çok salakız''. . . . .

61
4
yanıtYanıtla
İNANMAM:

Sen salaksin biz değil

yanıt0
yanıt0
ADSIZ:

ÇOK İTİCİ VE ÇİRKİN VE BEŞ PARA ETMEZ

12
13
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

EGER TIPE GORE SINIFLANDIRIYORSANIZ,ALMANYADA BU TIP VE KAFAYLA ANCA TUVALET TEMIZLETIRLER....AMA GUZEL YURDUMDA DIZI BILE CEVIRTIYORLAR....YUH LAN....SIZ ADAM OLMAZSINIZ ....MUSTAHAK SIZE

13
3
yanıtYanıtla
Firfir:

Yahu ne kadar fesat kalplı yorumcular var bu millete, hayret

5
11
yanıtYanıtla
hasannn:

nasıl bir güzellik algımız var hiç begenmıyorum bu kadını

10
2
yanıtYanıtla
Baybars:

Anadan üryan paylaşsınlar resimlerini beğenirsek bastırır parayı neyse artık nelere izin varsa paramıza göre yaparız

8
2
yanıtYanıtla
ATİK:

HOŞ KADIN

7
2
yanıtYanıtla
ali:

dizi sezonu başlıyor teklif bekliyor unutulmaya başladı

9
0
yanıtYanıtla
gaye:

Hürremden sonra maalesef olmadi oda kolaya kaçiyor

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title