Haberler

Mersinli İş Kadınları Podyuma Çıktı

Mersinli iş kadınları, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yaşlı Yaşam Merkezi yararına gerçekleştirilen "Anadolu'nun Efsane Kadınları Defilesi" galasında podyuma çıktı.

Mersinli iş kadınları, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yaşlı Yaşam Merkezi yararına gerçekleştirilen "Anadolu'nun Efsane Kadınları Defilesi" galasında podyuma çıktı.

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ve koreografisini ünlü model ve oyuncu Ece Pirim ile eski manken Deniz Pulaş'ın yaptığı "Anadolu'nun Efsane Kadınları Defilesi" galası, kentteki bir otelde gerçekleştirildi.

İş kadınlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcisi kadınları ve kentin önde gelen firmalarının temsilcileri de podyuma çıkarak projeye destek verdi.

Özel tasarlanan 30 parça kostüm arasında Latife Hanım'dan Hürrem Sultan'a, Afrodit'ten Leyla Gencer'e, Safiye Sultan'dan Artemis'e, Sabiha Gökçen'den Kybele'ye kadar özel bir seçki yer aldı.

Proje Koordinatörü ve Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, gecede yaptığı konuşmada, defileye destek veren herkese teşekkür etti.

Anadolu'nun Efsane Kadınları'nın efsanelere konu olacak kadar özenli bir çabayla defileyi hazırladığını vurgulayan Özge, "Bir grup dostumuzun, arkadaşımızın özel çabasıyla bu etkinlik gerçekleştirildi. O özel insanların emeklerini izleyeceğiz. Hepinizi bu gece kendi içinizdeki yolculuğa, kendi efsanenizi bizimle paylaşmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Deniz Pulaş Mersinli Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title