Haberler

Mersin Komedyen Ameliyatında Bile Güldürdü

Komedyen ameliyatında bile güldürdüMERSİN'in Tarsus İlçesi'nde hizmet veren özel bir hastanede tüp mide ameliyatı olan Yetenek Sizsiniz 2013 finalistlerinden komedyen Turgay Polat, hasta va çalışanları gülmekten kırdı geçirdi.

Komedyen ameliyatında bile güldürdü

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde hizmet veren özel bir hastanede tüp mide ameliyatı olan Yetenek Sizsiniz 2013 finalistlerinden komedyen Turgay Polat, hasta va çalışanları gülmekten kırdı geçirdi.

Komedi gösterileriyle ünlenen ve şu anda profesyonel olarak müzik yapan 162 kiloluk Polat, son 10 yıldır mücadele ettiği obezite nedeniyle nefes darlığı ve şarkı söylerken zorlanma gibi sorunları yaşamaya başlayınca soluğu Tarsus'ta aldı. Diyet ve sporla kilolarından kurtulamayan evli ve 2 çocuk babası Polat'a, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük tarafından tüp mide ameliyatı oldu. 3 gün hastanede kalan Polat, yaptığı başarılı taklitlerle kendisiyle ilgilenen sağlıkçılara kahkaha tufanı yaşattı. Doktorunun yanı sıra kendisiyle ilgilenen ve ziyaretine gelen hemşirelere de sıcakkanlılıkla yaklaşan Polat, Kemal Sunal, Şener Şen, Kadir İnanır, Bülent Ersoy, Recep İvedik gibi sanatçı ve karakterlerin seslerini taklit etti. Hastanede kaldığı süre boyunca taklitleriyle etrafına neşe saçan Polat, katıldığı yarışma ve birkaç televizyon çalışmasından sonra komediye ara verdiğini belirterek, Kilolarım yüzünden taklitleri yapmakta, şarkı söylemekte çok zorlanıyordum. Sahnede nefesim daralıyor, ter içinde kalıyordum. İzleyicinin karşısında giyecek kıyafet bulmak bile büyük sıkıntıydı. Zayıflayarak bu sorunları atlattığımda sanat hayatımda daha başarılı olacağımı, hatta daha komik olacağımı düşünüyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgay Polat Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title