Haberler

Mersin İdman Yurdu, Antalya Maçına Hazırlanıyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor ile Perşembe günü evinde oynayacak Mersin İdman Yurdu, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor ile Perşembe günü evinde oynayacak Mersin İdman Yurdu, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor, Eskişehirspor ve Antalyaspor ile B grubunda yer alan Mersin İdman Yurdu, grubun ilk maçından galip ayrılma hedefinde. Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın takımdan ayrılmasının ardından yardımcı Antrenör Serkan Damla nezaketinde, Macit Özcan Spor Kompleksinde bu maça hazırlanan Güney ekibi, yenileme idmanı yaptı. Yağmur altında gerçekleşen idmanda, 5-2 top kapma ve çift kale maç yapıldı.

İdman sırasında Nurullah Sağlam ile ilgili açıklamalarda bulunan Mersin İdman Yurdu Kulüp yöneticisi Salih Baysal, futbolun içinde bunların olabileceğini ifade ederek, "Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü ve şansım adına bugüne kadar gerçekten çok sevdiğimiz ve takıma olan emeğinden dolayı çok da saygı duyduğumuz Nurullah hocamız ile karşılıklı görüşerek, helalleşerek ayrıldık. Bir kan değişikliği gerekiyordu. Bunu hocamız böyle düşündü ve ayrıldık. Hocamızla aramızda en ufak bir kırgınlık yok. Hocamızla halen görüşüyoruz. Bundan sonra da görüşmelere devam edeceğiz" dedi.

Dün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda çalışabilecekleri hocalar üzerinde çalışmaların yapıldığını vurgulayan Baysal, "Çalışamayacağımız hocaların isimlerini hiç görüşmeden listeden çıkardık. 3 veya 4 hoca ile görüşme yapması için yönetim olarak Kulüp Başkanı Sayın Ali Kahramanlı'ya yetki verdik. Kendisi çalışmalarına başladı. İlgili hocalarımızda randevular alındı. Bu hocalarla görüşmelerin yapılması sonucunda en doğru hocayla anlaşacağız. Görüşeceğimiz hocaların hepsi yerli. Bu aşamada yabancı hoca düşünmedik. Sezon başı olmuş olsa belki yabancı hoca düşünülebilirdi. Ama Yönetim Kurulu üyelerimiz devre arası olduğu için yerli bir hocanın daha iyi olacağını düşündü. Şu anda Nurullah Sağlam hocamızın yardımcı hocası Serkan damla hocamız ile alt yapıdan Turan hocamız takıma antrenman yaptırıyorlar" diye konuştu.

Bu sürecin ardından yeni bir sürece hızlı bir şekilde başlanması gerektiğini belirten Baysal, "Perşembe günü içerde Medical Park Antalyaspor ile kupa maçımız var. Akabinde ligin ilk yarısının son maçını deplasmanda Gaziantep ile oynayacağız. Bu sebeple hızlı ama doğru kararlar alabilmek adına hem hızlı hem de dikkatli hareket ediyoruz. Hedefimiz Perşembe günü ki kupa maçına yeni hocamızla çıkmak olacak. Tabi ki şartlar el verirse" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Mersin İdmanyurdu Nurullah Sağlam Türkiye Kupası Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title