Haberler

Merkezefendi Belediyesi Takpas Protokolü İmzaladı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) protokolü imzaladı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) protokolü imzaladı.

Merkezefendi Belediyesi,vatandaşların işlemlerinde tapu ve kadastro bilgilerine ulaşarak hızlı bir şekilde, aksamadan devam etmesine olanak sağlayacak bilgi paylaşım sistemi olan TAKPAS'a imzalanan protokolle geçiş yaptı.Merkezefendi Belediyesi'nde gerçekleştirilen protokol törenine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen, Merkezefendi Tapu Müdürü İbrahim Yılmaz katıldı. Törende konuşan Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen, "Genel Müdürlüğümüz ilk olarak tapu bilgilerinin elektronik ortamda ulaşımına olanak tanıyan ve büyük bir kolaylık sağlayan Tapu Bilgi Sistemi (TAKBİS)'i devreye sokmuştu. Şimdi de hem tapu hem de kadastro bilgilerinin paylaşımına olanak tanıyan TAKPAS sistemi devreye girdi. Merkezefendi Belediyemizde bu sistemi imzaladığımız protokolle kullanacak. Hem tapu müdürlüklerimizde yaşanan yoğunluğun önüne geçecek, hem vatandaş açısından işlemlerin hızlı devamı için önemli kolaylık sağlayacak hem de belediyemizin yaptığı çalışmalarda anında ulaşımla işlemlerine devamı için önemli bilgi kolaylığı sağlayacak" dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, "Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Tapu ve Kadastro Müdürlüğümüzle önemli bir bilgi alışverişi imkanı sunacak TAKPAS sistemi için protokole imza attık. Bu sistem sayesinde bilgilere anında ulaşarak gerekli planlamaları hızlıca yapabileceğiz. Vatandaşlarımızın belediyemizde yürüttüğü işlemleri hızlıca yürütebileceğiz. Hem zaman anlamında hem de işlemlerin hızı anlamında önemli bir kolaylık sağlanacak.Bu sistemin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen ile Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) protokolünü imzalayarak işbirliğini hayata geçirdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu İbrahim Yılmaz Süleyman Özen Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title