Haberler

Merkeze Atanan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner Veda Ziyaretlerine Devam Ediyor

İçişleri Bakanlığı’nın "Valiler Kararnamesi" ile Merkez Valiliğine atanan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentteki kamu kurum ve kuruluşlarına veda ziyaretlerinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı'nın "Valiler Kararnamesi" ile Merkez Valiliğine atanan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentteki kamu kurum ve kuruluşlarına veda ziyaretlerinde bulundu.

Vali Güner, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez'i makamında ziyaret ederek vedalaştı. Vali Güner, daha sonra sırasıyla Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel'e ziyarette bulundu.

Ziyaretleri sırasında kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve çalışanları tarafından karşılanan Güner yaptığı konuşmada "Valiler kararnamesi ile tayinimiz Merkez Valiliğine çıktı. Afyonkarahisar'dan ayrılıyor olmamın üzüntüsünü yaşamaktayım. Afyonkarahisar'daki görevim süresinde birçok önemli temaslarım oldu. Burada arkadaşlar, dostlar edindik, aramızdaki bağlar o kadar kuvvetliydi ki Afyonkarahisar evim, Afyonkarahisar'lılar ailem gibiydi. Bu nedenle Afyonkarahisar'dan ayrılmak benim için çok zor olacak. Bedenen buradan ayrılsam da aklım ve gönlüm burada kalacak. Afyonkarahisar'ın gelişmesini ve büyümesini yakından izleyeceğim. Buradaki başarılı çalışmalar ve ilerlemeler beni ziyadesiyle sevindirmiştir. Burada yaklaşık 2 yıl görev yapmanın haklı onur ve gururunu yaşıyorum. Bu anlamda buradan ayrılmam nedeniyle veda ziyaretlerinde bulunuyor, sizlerin haklarını helal etmesini istiyorum" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı İsmet Gülmez Yusuf Güner Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title