Haberler

Meriç Aral'ın sevgilisi kimdir?

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Meriç Aral, özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Bir dönem inkar ettikleri ilişkilerini daha sonra kabul eden ikili hayranları tarafından da büyük beğeni topluyor. Peki, Meriç Aral'ın sevgilisi kimdir? Meriç Aral kimdir, Serkan keskin kimdir?

Son olarak Kırmızı Oda adlı diziyle izleyici karşısına çıkan Meriç Aral, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. İlk olarak 2012 yılında ekranlarda kendine yer bulan Sultan dizisinde yer alan Meriç Aral, Medcezir, Yüksek Sosyete, Söz gibi çok izlenen yapımlarda rol aldı. Büyük beğeni toplayan Meriç Aral özel hayatıyla da büyük beğeni topluyor. Meriç Aral'ın sevgilisi kimdir?

MERİÇ ARAL KİMDİR?

Meriç Aral 17 Kasım 1988 yılında İstanbul'da doğan, Türk oyuncudur. Medcezir'deki 'Hale' rolüyle tanınması sonrasında çeşitli sinema ve televizyon yapımlarında rol aldı. Avukatlık yapan bir ailenin çocuğu olarak 17 Kasım 1988 tarihinde doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

MERİÇ ARAL'IN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Meriç Aral ile Serkan Keskin'in aşk yaşadığı Ocak 2021 tarihinde gündeme gelen konulardan olmuştu. 2018 yılında aralarındaki aşk iddiaları hakkında konuşarak yalanlayan ikili 2020 yılında bir doğum günü partisinden el ele çıkmışlardı.

SERKAN KESKİN KİMDİR?

25 Kasım 1978 yılında İzmit'te doğdu. Oyunculuk hayatına doğup büyüdüğü şehir olan İzmit'te, 1997 yılında ünlü tiyatro yönetmeni Işıl Kasapoğlu'nun genel sanat yönetmenliğinde kurulan İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesindeki tiyatro kursunda başladı. Kurs eğitiminin yanı sıra 1998-2001 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatrosu'nun oyunlarında irili ufaklı roller aldı. İzmit Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptığı sırada, tiyatro eğitimini geliştirmek için İstanbul'a yerleşmeye karar verdi. 1999 – 2002 yılları arasında Işıl Kasapoğlu'nun bölüm başkanı olduğu Akademi İstanbul'da eğitim aldı. Eğitimini tamamlamasının hemen ardından 2002 yılında Işıl Kasapoğlu ile birlikte Semaver Kumpanya'nın kurucuları arasında yer aldı. Tiyatrodaki başarısıyla 32. İsmail Dümbüllü Ödülü'ne layık görülen Serkan Keskin, halen oyuncu ve yönetmen olarak Semaver Kumpanya'daki çalışmalarına devam etmektedir.

"Hırsız Polis", "Bu Kalp Seni Unutur mu?", "Deli Saraylı", "Leyla ile Mecnun", "Ben de Özledim", "Beş Kardeş" isimli dizi projelerinde ve 2016 sezonunda çekilen Türkiye'nin ilk profesyonel internet dizisi "Masum"'da yer almıştır. Ekranların absürd komedi türündeki fenomen dizisi Leyla ile Mecnun'daki "İsmail Abi" karakteriyle daha geniş kitlelere ulaşmayı başaran Serkan Keskin, dizinin yönetmeni Onur Ünlü, oyuncuları Ali Atay ve Osman Sonant ile birlikte kurdukları "Leyla the Band" grubuyla müzisyen kimliğini de ortaya koymuştur.

Beyazperdede önemli yönetmenlerle çalışan Serkan Keskin ilk sinema deneyimini Reha Erdem ile "Korkuyorum Anne" filminde yaşamıştır. Aynı yıl Yavuz Turgul'un "Gönül Yarası"filminde oynayan oyuncu, usta yönetmen Zeki Ökten'le de "Çinliler Geliyor" filminde çalışma fırsatını yakalamıştır. Özcan Alper'in ulusal ve uluslararası festivallerde birçok ödül alan filmi "Sonbahar"dan sonra, Aydın Bulut'un yönetmenliğini yaptığı "Başka Semtin Çocukları" filminde rol almıştır. 2008 yılında "Güneşin Oğlu" filminde yönetmen Onur Ünlü ile yollarının kesişmesinin ardından, "Leyla ile Mecnun", "Beş Kardeş" dizi projelerinde ve "Sen Aydınlatırsın Geceyi", "Kırık Kalpler Bankası" gibi önemli sinema filmlerinde yine Onur Ünlü ile birlikte çalışmaya devam etmişlerdir. Yönetmenin 2014 yılında çektiği "İtirazım Var" sinema filmindeki "İmam Selman Bulut" rolüyle 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali, 20. Sadri Alışık Sinema Ödülleri ve 33. Istanbul Film Festivali'nde "En iyi Erkek Oyuncu Ödülü"nü almıştır. Aynı yıl yer aldığı diğer sinema filmi "Silsile"deki rolüyle 21. Adana Altın Koza Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülüne layık görülmüştür.

Serkan Keskin sinema filmi kariyerine "Pus", "Vavien", "Av Mevsimi", "Takiye: Allah'ın Yolunda", "Unutma Beni", "Eylül", "Yeraltı", "Yabancı", "F Tipi Film", "Yok Artık", "Limonata", "Tereddüt", "Tatlım Tatlım", "Cingöz Recai", "Güven" "Kelebekler", "Kronoloji" ve usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın 2017 yapımı filmi "Ahlat Ağacı" ile devam etmiştir.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Serkan Keskin Meriç Aral Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title