Haberler

6 yaşındaki kızının velayetini kaybeden Meral Kaplan gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Oyuncu ve eski manken Meral Kaplan ile iş insanı eşi Erhan Kanioğlu, boşandı. Mahkeme, çiftin 6 yaşındaki kızlarının velayetini babaya verip, Meral Kaplan'ın, Erhan Kanioğlu'na 200 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti. Duruşma çıkışı gözyaşlarını tutamayan Kaplan, "Şiddet görsem de ispatlayamadım. Mahkeme 6 yaşındaki çocuğumu benden aldı bir de tazminat ödemem hükmettiler" dedi.

İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasında Meral Kaplan ve taraf avukatları hazır bulundu. Erhan Kanioğlu ise gelmedi. Gizlilik kararı nedeniyle basın mensupları ve izleyici alınmayan duruşmada, Kaplan ve Kanioğlu'nun boşanmasına karar verildi. Çiftin 6 yaşındaki kızlarının velayeti babaya verilirken, mahkeme, Meral Kaplan'ın, Erhan Kanioğlu'na 150 bin TL'si manevi 200 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

"HEM ÇOCUĞUMU ALDILAR HEM TAZMİNAT ÖDEMEME HÜKMETTİLER"

Duruşma sonrası basın açıklaması yapan Meral Kaplan, gözyaşları içinde "Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım. Mahkeme bir anda 6 yaşındaki çocuğumu benden aldı. Bir de tazminat ödememe hükmettiler. Ben pes etmeyince çocuğumun velayeti alındı ama buna izin vermeyeceğim. Ruh sağlığım için rapor istediler her şey tamam bir sıkıntı yok. Mahkeme hiçbir gerekçe göstermedi" dedi.

6 yaşındaki kızının velayetini kaybeden Meral Kaplan gözyaşlarına boğuldu

"VERİLEN KARAR HUKUKA UYGUN DEĞİLDİR"

Meral Kaplan'ın avukatı ise, "Kararı istinaf edeceğiz. Verilen karar hukuka uygun değildir. Müvekkilimize atfedilen suçlar için somut ve inandırıcı bir delil yoktur. 6 yaşındaki bir kız çocuğu, baba sürekli yurt dışına gidip geliyor, anneye muhtaç. Çocuğun fiziksel ve ruhsal gelişiminin annenin yanında sağlanması gerekiyor" şeklinde konuştu.

6 yaşındaki kızının velayetini kaybeden Meral Kaplan gözyaşlarına boğulduErhan Kanioğlu ve Meral Kaplan

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu ve eski manken Meral Kaplan 2018 yılında eşi Erhan Kanioğlu'na kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Kaplan, boşanmak için Erhan Kanioğlu'ndan 2 milyon lira tazminat ile çocuğunun velayetini istemişti. Buna karşılık iş insanı Kanioğlu da karşı boşanma davası açmış ve Meral Kaplan'dan 1 milyon lira manevi, 50 bin lira maddi tazminat istemişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Meral Kaplan İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Suat Yeşil:

Parası var diye iş adamıyla evlenirsen, sonrada işler yolunda gitmedi diye ağlayıp sizlanmanin bir önemi yok. Hiç üzülmedim

92
19
yanıtYanıtla
karantt1:

ÜLKEDEKİ AŞK VE SEVGİ EVLİLİĞİNE BAK HER MANKENİN BİR İŞ İNSANI İLE BİRLİKTELİĞİ VAR MAŞALLAH EVLİLİK SAADETİN EBAK SEN

86
6
yanıtYanıtla
yasin açöldüm:

Adama aşık oldum deme inanmam.para için olmamalı bu işler..adamdaki tipe bak

85
2
yanıtYanıtla
O Kara:

SADECE PARAYLA SAADET OLMAZ.

69
8
yanıtYanıtla
Han:

Mahkeme kadının annelik yapamayqcqğına hükmetti, zaten pek de anne tipi yok.

50
26
yanıtYanıtla
Yunus Çekici:

Ülkede yüzde 78 velayetler doğal velayet diye kadına veriliyor ama babalara veleyetler verilmeyince tedbir yoksulluk gibi nafakalar tazyik ve nafaka hapisleri icra parası evlât görme 6284 ile kadının bir sözüyle delilsiz evlerinden sokaklara polis zoruyla kovulma gibi zulumlerden kafasını kaldıramayan babalar neden basında şu magazin haberi kadar yer bulmuyor?

31
2
yanıtYanıtla
sdsfs dfsa:

günüzmüzde kadın bu kadar ön plandayken mahkeme çocuğumu elimden aldı ve adama tazminat ödememe hükmetti demek biraz saçma geldi demekki demekki açıklanmayan kusurlar var ki bunu baz alıp tazminat vs olmuş... yoksa 6 yaşında bir çocuk kesinlikle anneye verilir...

13
2
yanıtYanıtla
Dilek Çağlar:

vicdansızsınız siz evladı var onun o bir anne

3
7
yanıtYanıtla
Dilek Çağlar:

adam varlıklı olup iki avukatı satın alınca toplumun çivisi çıkıp kadını değil erkeği koruyunca, istanbul anlaşmasını Avrupa kullanırken bizim olmayan aile sistemimiz bozulacak deyince... Ben bu memlekette ne zaman kadınların korunduğunu gördüm ki mahkemede korunsun. Yazıklar olsun hepinize iftira, lekeme, kadını ortada bırakma 1.sıradayız. Müslümanız, Ramazan ayındayız. Orhan Gencebat batsın bu dünya ...

1
7
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Ulan olan çocuğa oluyor iş insanıymış at hırsızından bir farkı yok

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title