Haberler

Memorial ve Kayseri Park Tıp Bayramını Kalpten Kutluyor

Projesi çerçevesinde Kayseri Park'ta 57 ünlü tarafından tasarlanan kalpli yastıklardan oluşan sergi 12-22 Mart tarihleri arasında Kayseri Park'ta gezilebilecek.

Memorial Kayseri Hastanesi öncülüğünde başlatılan 'Hayatın Armağanı'

Projesi çerçevesinde Kayseri Park'ta 57 ünlü tarafından tasarlanan kalpli yastıklardan oluşan sergi 12-22 Mart tarihleri arasında Kayseri Park'ta gezilebilecek.

Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve Memorial Kayseri Hastane Direktörü Levent Apay'ın açtığı sergide 57 ünlü sanatçı tarafından tasarlanan kalp şeklindeki yastıklar vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Memorial Kayseri Hastane Direktörü Levent Apay, Tıp Bayramı nedeniyle bu tür bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın dikkatini kalp hastalıklarına çekebilmek için böyle bir sergi düzenledik. Çeşitli şehirlerde kurulan sergimiz Kayseri'de 12 ve 22 Mart tarihleri arasında vatandaşlarımız tarafından gezilebilecek" diye konuştu.

Projenin hayata geçiş öyküsü hakkında bilgi veren Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan şunları söyledi:

"Bypass ameliyatı sonrası hastalar göğüs kafeslerini darbelere karşı korumak için kalpli yastık taşımak zorundadır. İşte bu kalpli yastıklardan yola çıkarak oluşturulan Hayatın Armağanı sosyal sorumluluk projesine Türkiye'nin en ünlü isimleri de tasarladıkları kalpli yastıklar ve verdikleri mesajlarla destek oluyor. Ünlüler mesajlarında kalp sağlığının önemine dikkat çekiyor. Biz de kalp sağlığı konusunda farkındalık yaratmak için Kayseri'de

bu serginin ev sahipliğini üstlendik."

Salih Tolan, sergide tasarladığı kalplere yer verilecek ünlüler arasında Adnan Şenses, Arda Turan, Armağan Çağlayan, Balçiçek İlter, Bennu Gerede, Berksan, Birol Güven, Demet Akalın, Demet Akbağ, Demet Şener Kutluay, Deniz Berdan, Deniz Türkali, Dilara Endican, Dr. Neslihan İskit, Ece Vahapoğlu, Eflatun, Emel Acar, Emre Ertürk (Emre NY), Engin Altan Düzyatan, Ender Saraç, Esin Övet, Esra Tüzün, Ezra & Tuba Çetin, Gamze Özçelik & Duygu Özçelik, Gülben Ergen, Haldun Dormen, Hülya Avşar,, Metin Arolat, Metin Uca, Müjde Ar & Mehtap Ar, Murat Dalkılıç, Nebahat Çehre, Nefise Karatay, Neslihan Yargıcı, Nil Burak, Orhan Gencebay, Onur Baştürk, Osman Gidişoğlu, Oylum Talu, Ömür Gedik, Özge Özpirinçci, Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Prof. Dr. Bingür Sönmez, Reyhan Karaca, Seda Sayan, Sema Çelebi, Sibel Tüzün, Sevda Barandır, Şebnem Özinal, Sinem Kobal, Şahika Ercümen, Tarık Ceran, Uğur Genç, Vatan Şaşmaz ve Ziynet Sali'nin de bulunduğunu söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title