Haberler

Melis Sezen'den kendisini taklit eden Tansu Dayan'a cevap: Kelebek etkisi

Güncelleme:

Taklitleriyle sık sık adından söz ettiren fenomen Tansu Dayan, bu sefer de Melis Sezen'in Altın Kelebek Ödül Töreni'ndeki konuşmasını ve kıyafetini taklit etti. Sezen ise Dayan'ın videosuna yorum yaparak "Kelebek etkisi" dedi.

Müge Anlı'nın taklitlerini yaparak sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan fenomen Tansu Dayan, Altın Kelebek Ödül Töreni sonrası da sessiz kalamadı. Fenomen bu sefer de Melis Sezen'in kıyafetini ve konuşmasını tiye aldı.

MELİS SEZEN GECEYE DAMGA VURDU

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Melis Sezen, dün akşam düzenlenen ödül töreninde cesur göğüs dekolteli bir elbise tercih etti. Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından, başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vadeden oyuncular arasından seçilen 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' kategorisini kazanan Melis Sezen, konuşmasında "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım, kusura bakmayın lütfen. Artık inmem lazım" dedi. Sezen'in bu sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Melis Sezen'den kendisini taklit eden Tansu Dayan'a cevap: Kelebek etkisi

MELİS'TEN TANSU'NUN VİDEOSUNA CEVAP

Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Tansu Dayan da Melis Sezen'i tiye aldı. Melis Sezen'in kıyafetine benzettiği beyaz bir elbise giyen Dayan, eline aldığı peluş kelebekle oyuncunun sözlerini taklit etti. Videoyu görünce sessiz kalamayan Melis Sezen de "Kelebek etkisi" diyerek kahkaha emojileri koydu.

Melis Sezen'den kendisini taklit eden Tansu Dayan'a cevap: Kelebek etkisi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Altın Kelebek Ödülleri Melis Sezen Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Kız ortalığı yakıp yıkıyor çekemeyenler de anten takıyor.

15
49
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title