Haberler

Melania Trump, Suudi Arabistan'a Giden Uçağa Rengarenk Girdi; Simsiyah Çıktı

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump ilk yurt dışı turuna başladı. İlk olarak Suudi Arabistan'a giden Trump'tan çok gözler First Lady Melania Trump'ın üstündeydi. Melania Trump'ın uçağa binmeden önce giydiği ve Riyad'a indiği sırada giydiği kıyafet dikkat çekti.

KRAL KARŞILADI

Trump Türkiye saati ile 10.10 sularında Riyad'a indi. Trump'ı Kral Selman bin Abdülaziz el-Suud havalimanında kırmızı halıyla karşıladı. Trump'ı Kral Selman Bin Abdülaziz Bin Saud karşıladı. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da sokaklar ABD ve Suudi bayraklarıyla donatıldı. Kral Selman ve Başkan Trump'ın fotoğraflarıyla hazırlanan dev ilan panoları kentin dört bir yanına kuruldu.


RENKLİ BİNDİ, SİMSİYAH İNDİ

Trump'ın ziyaretiyle gözlerin çevrildiği Suudi Arabistan'da en çok dikkat çeken isim çiçeği burnunda First Lady Melania Trump oldu. Trump'ın ülkeye gelirken giydiği simsiyah kıyafet konuşulurken First Lady'nin ABD'den uçağa binerkenki fotoğrafı ortaya çıktı. Trump'ın Amerika'dan turuncu eteği ve beyaz bluzuyla bindiği uçaktan simsiyah elbisesiyle çıkması dikkat çekti.




Kaynak: Haberler.com / Dünya

Suudi Arabistan Donald Trump Suriye İran Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title