Haberler

Mehmet Kocadon Muğla Büyükşehir Aday Adaylığına Başvuruyor

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 18 Ekim Perşembe günü Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığına aday adaylığı başvuru dosyasını teslim edecek.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 18 Ekim Perşembe günü Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığına aday adaylığı başvuru dosyasını teslim edecek.

1999 yılında Ortakent Yahşi beldesinde Belediye Başkanı seçilerek göreve başlayan ve daha sonra sırayla Bodrum İlçe ve Bodrum Yarımadası Belediye Başkanı olarak halkın oylarıyla seçilen Mehmet Kocadon, 2019 yılı Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimlerde ise Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını koyan Bodrum Yarımadası Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı açıklamada, "2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile ülkemizin ve dünyanın en güzel ilçelerinden birinde belediye başkanı olarak görev yapıyorum. 2019 yılı içinde gerçekleşecek seçimlerde de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayıyım. Ekibimle birlikte Muğla'da aynı dili konuşanlarla, aynı duyguları bizimle paylaşanlarla birlikte olacağız" dedi.

2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası sonrası geçiş sürecini en hızlı gerçekleştiren Belediye Başkanı olan Mehmet Kocadon, 18 Ekim 2018 Perşembe günü saat 13.30'da Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığına adaylık başvurusunu yapacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title