Haberler

Mehmet Ali Erbil'in Aylin Coşkun'u Taciz Ettiği Görüntüler Yeniden Gündemde

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıllarda Mehmet Ali Erbil'in konuk olarak ağırladığı şarkıcı Aylin Coşkun'a yaptıkları sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Mehmet Ali Erbil... Türk televizyon tarihinin en aykırı sunucularından biri olarak tarihe geçti. Sunduğu programlarda konuklarına zor anlar yaşatan ünlü şovmenin Aylin Coşkun'a yaptıkları yıllar sonra yeniden gündeme geldi.

"RTÜK NASIL MÜDAHALE ETMİŞ?"

Görüntüleri izleyenler "RTÜK nasıl müdahale etmemiş?", "Ne zor dönemlerden geçmişiz" demeden edemiyor.

AYLİN COŞKUN REZİL OLDU

Öte yandan Aylin Coşkun, Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına kendisine sevgi cümleleri kuran bir yorum yazdı. Ünlü şarkıcının, sahte hesaptan yapacağı bu yorumu yanlışlıkla kendi hesabından yapınca, sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

İşte Aylin Coşkun'u rezil eden o görüntü;

Mehmet Ali Erbil'in Aylin Coşkun'u Taciz Ettiği Görüntüler Yeniden Gündemde

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500

Yorumlar (96)

alenen tahrik:

körler sağırlar birbirini ağırlar demiş atalar boşuna dememiş

35
0
yanıtYanıtla
MERVE:

Şu adamı gördüğümde gelen mide bulantısı ve tiksinçlik diyorum sadece. . .

34
1
yanıtYanıtla
Cahil niri:

Bu adam ahlaksızlığı yüzdüzlü soytarılığı meslek edinmiş

30
1
yanıtYanıtla
mantık:

ağlayın yobazlar isteyen izlerdi istemeyen izlemezdi çekemediğinizden nasıl kuduruyorsunuz insanların eğlencenlerine. sizin mutsuz karanlık hayatınızı herkesin yaşamasını istiyorsunuz. cidden istemeseydiniz bunun çözümü rtük değil sizsiniz ama siz izlememek yerine hiç olmamasını istiyorsunuz çünkü çekemiyorsunuz.

8
22
yanıtYanıtla
murattatacı:

yani. . bir bakımdanda iş seyircide bitiyor böyle şeylere olumsuz yorumdan çok bu tarz bir çok gereksiz boş programlar ilgiylede izleniyor malesef. . .

yanıt0
yanıt0
dd:

kendı sevıyesızlıgı ve kadının hafıflıgını ortaya sermıs okadar,

28
0
yanıtYanıtla
Köksal baba:

Aydın Doğan la bunlarında devri kapandı utanmak ar yok bunlarda

23
4
yanıtYanıtla
ÖMER ÇOBAN:

AHLAKSIZ ADAMDAN DA BU BEKLENİR ZATEN

23
1
yanıtYanıtla
Mu-Ay:

Başkasının. Hayatına. Karışmamak ne. Zaman kafanıza. Girecek.

3
21
yanıtYanıtla
Deioth:

Ne var bunda ya. Böyle şeyleri TV de daha çok görmek güzel olur

7
16
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title