Haberler

Mehmet Akif Ersoy mahallesine PTT şubesi açıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinlerine seçimlerden önce verdiği söz sonrası mahalleye PTT Şubesi kurularak düzenlenen törenle hizmete geçtiBelediye Başkanı Rasim Arı'nın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde M.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinlerine seçimlerden önce verdiği söz sonrası mahalleye PTT Şubesi kurularak düzenlenen törenle hizmete geçti

Belediye Başkanı Rasim Arı'nın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde M.Akif Ersoy Mahallesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında vatandaşlar Arı'dan mahallelerine PTT şubesi açılması için destek istedi. Vatandaşlara bu konuda söz veren Başkan Arı'nın, PTT Genel Müdürü ile yaptığı görüşmeler sonucu AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar'ın da verdiği destekler ile M.Akif Ersoy Mahallesine PTT şubesi açıldı. Şubenin açılışı nedeniyle düzenlenen törene Nevşehir Belediye Başkan Vekili Bektaş Demir, Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, PTT yöneticileri ve mahalle sakinleri katıldı. Törende Belediye Başkanı Rasim Arı'ya teşekkür eden vatandaşlar, "Seçimlerden önce mahallemize gelen Belediye Başkanımız Sayın Arı'ya, mahallemizde PTT Şubesi bulunmamasından dolayı yaşadığımız sıkıntıları anlatarak destek istedik. Kendisi de bize bu konuyla ilgili gerekli girişimleri yapacağına dair söz verdi. Başkanımızın bu sözünün ardından mahallemize PTT şubesi açılarak hizmete girdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Birleşmiş Kentler ve Yerel yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) toplantısına katılmak için Ürdün'de bulunan ve bu nedenle açılış törenine katılamayan Belediye Başkanı Rasim Arı ise, açılışın M.Akif Ersoy Mahallesine hayırlı olmasını diledi. Arı: "Gerek seçim öncesi yaptığımız istişareler ve gerekse seçimden sonra ziyaretlerde tüm mahallelerimizde halkımızın önceliklerini belirledik. Bir yandan şehrimizin bu öncelikli ihtiyaçlarını gidereceğiz, diğer yandan seçim dönemi verdiğimiz vaatleri birer birer yerine getireceğiz. Halkımızın önceliklerini ve beklentilerini bilerek yola çıktık. İmkanlarımızı, gücümüzü ve enerjimizi bu güzel şehrin insanlarına hizmet için harcayacağız." diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rasim Arı Nevşehir PTT Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title