Haberler

Mehmet Akif Ersoy Lisesi Öğrencilerine Ödül

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi ve Uğur Dershaneleri'nin Ortaklaşa Düzenlediği €œege Bölgesi Orta Öğretim Projesi” Yarışmasında 1. Olan Mehmet Akif Ersoy Lisesi Öğrencileri Ödüllerini Vali Öztürk'ün Elinden Aldılar.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi ve Uğur Dershaneleri'nin ortaklaşa düzenlediği “Ege Bölgesi Orta Öğretim Projesi” yarışmasında 1. olan Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri ödüllerini Vali Öztürk'ün elinden aldılar.

Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk'ün makamında düzenlenen ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir, Mehmet Akif Ersoy Lisesi Müdür Muavini Mustafa Kocaman'la beraber projeye katılan danışman öğretmen ve öğrenciler katıldı. Mehmet Akif Ersoy Lisesi Müdür Muavini Mustafa Kocaman proje hakkında Vali Öztürk'e verdiği bilgide, "Dokuz Eylül Üniversitesi ve Uğur Dershaneleri'nin 'Ege Bölgesi Orta Öğretim Projesi' yarışmasına Biyoloji, Kimya ve Mühendislik dallarında 3 projeyle katıldık. Mühendislik dalında 'Hayatımızdaki Titreşimlere Cıvalı Müdahale' adlı projemiz, 52 proje içerisinden birinci oldu. Projeye danışman öğretmenlik yapan Güler Gezer ve Suzan Bingöl nezaretinde yarışmaya katılan öğrenciler, Alperen Kayıran ve Servetcan Yalçınkaya okulumuzu başarıyla temsil ettiler." dedi.

Vali Öztürk, yarışmaya katılan öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek, “Bu tür yarışmalara bu yoğun tempo içerisinde zaman ayırıp katıldığınız ve başarılı olduğunuz için teşekkür ediyor, yeni projelerde başarılar diliyorum” dedi. Vali Öztürk törende yarışmaya katılan öğretmen ve öğrencileri ödüllendirdi.

(ÖA) 02.05.2008 18:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title