Haberler

"Hedefimiz Üst Tura Çıkmaktı"

Güncelleme:

Çankırıspor'u 4-2 mağlup eden Medical Park Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Aziz Gökhan Geylani, "Rakibi kutluyoruz. Üst tura çıkmaktı hedefimiz." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Medical Park Antalyaspor sahasında Çankırıspor'u 4-2 mağlup etti.

Maçın ardından kupa maçlarında hep geriye düşerek kazandıklarını ifade eden Medical Park Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Aziz Gökhan Geylani, "Maçlarda 4 unsur çok önemlidir. Disiplin, konsantrasyon, sabır ve kararlılık. Bunları kaybederseniz zorlanırsınız. Rakibi kutluyoruz. Üst tura çıkmaktı hedefimiz. Hedefimiz karşılaşacağımız rakibi yenerek gruplara kalmak. İnşallah muvaffak oluruz" dedi.

Medical Park Antalyasporlu oyuncu Emre Torun ise zor bir maç olacağını bildiklerini dile getirerek, "Önceki maçlarda zor geçti. Umarım önümdeki maçı da kazanır gruplara kalırız" şeklinde konuştu.

Oyuna sonradan giren oyuncularla maçı çevirdiklerini belirten Medical Park Antalyasporlu oyuncu Anton Ferdinand, "İlk yarıyı nasıl oynadığımızı tabir edemiyorum. İkinci yarı gelen oyuncularla daha iyi oynadık. 2-0 olduktan sonra daha da zorlanacağımızı düşünüyorduk. Ama öyle olmadı. Onlar 10 kişi kalınca istediğimizi aldık. Emrah, Isaac ve Diarra onlara teşekkür ediyorum. Maçı kazanmamızda bize çok yardımcı oldular" ifadelerini kullandı.

ÇANKIRISPOR CEPHESİ

Türkiye'nin en genç takımına sahip olduklarını ifade eden Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, "Bugün 2-0'ı yakaladıktan sonra özellikle maçı kazanmamız için 65-70'inci dakikalara kadar skoru tutmamız gerekiyordu. Kulübede de bunu düşündük ama olmadı. Genç bir takımız. Bizim için kolay değildi. Maçta 10 kişi kalınca daha da zorlandı. Böyle maçlar oyuncular için avantaj. Biz Türkiye'nin en genç ekibiyiz. Bu maçlar gençler için tecrübe olacak. Maçı kazanabilirdik. Ama olmadı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

Bu tür maçların gelişimleri için iyi olduğunu belirten Çankırısporlu Onur Çakmakçı, "Her şey iyi gidiyordu bizim için. İlk yarıyı üstün tamamladık. İkinci yarının başında da golü bulduk. İstemediğimiz bir pozisyon gol oldu. Ardından da Kırmızı kart geldi. Uzatmalarda devamı gelmedi. Biz genç takımız inşallah gelişeceğiz. Herkesin ayağına sağlık. Buraya gelmek güzeldi. İnşallah daha iyi olacak" diye konuştu.

Takımı adına maçta ilk golü atan Çankırısporlu Ahmet Turan Solak ise, "Maça çok iyi başladık. Erkende gol bulduk. Bu bizim motivasyonumuzu arttırdı. Türkiye'nin en genç kadrosuna sahibiz. Bunu avantaja çeviremedik. Bunlardan ders çıkaracağız. Oynayan arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Türkiye Kupası Emre Torun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title