Haberler

Medeni kanunu eleştirdikten sonra açığa alınan Ali Edizer'den tehditvari sözler: Sırlarım mezara gidecek

Güncelleme:

Medeni kanunu hedef alıp çok eşliliği savunan ve doktorluk görevinden alınan eski GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, sosyal medya hesabından tehditvari paylaşımlarda bulundu. Edizer, "Bizim açıkta olması gereken her şeyimiz açıktaydı zaten. Kapalı olması gereken de bizimle mezara gider; yaverliğimizin sırları gibi" dedi.

Geçen haftalarda yaptığı açıklama ile medeni kanunu hedef alan ve erkeklere ikinci eş çağrısında bulunan Ali Edizer'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar hız kesmiyor.

İlk olarak GATA'daki başhekim yardımcılığı görevinden alınan Edizer, daha sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de uzaklaştırılmıştı.

"EMEKLİ OLAYIM DİYORDUM ŞİMDİ VAZGEÇTİM"

Bir dönem Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın özel kalem müdürlüğüne de yapan Edizer yaptığı açıklamada, "Susmamı, bir kenara çekilmemi tavsiye eden iyi niyetli kardeşlerime teşekkür ederim. Amma: İki yıldır emekli olayım, diyordum, şimdi vazgeçtim. Hukuk dairesinde sonuna kadar mücadele edeceğim. Her şey sadece Allah'ın (cc) dilemesiyle olur…" ifadelerine yer verdi.

"AÇIKTA OLMASI GEREKEN HER ŞEYİMİZ AÇIKTAYDI"

Bu açıklamanın ardından yeni bir paylaşım daha yapan Edizer, "Açığa alınmak derken?' Bizim açıkta olması gereken her şeyimiz açıktaydı zaten. Kapalı olması gereken de bizimle mezara gider; yaverliğimizin sırları gibi" dedi.

Medeni kanunu eleştirdikten sonra açığa alınan Ali Edizer'den tehditvari sözler: Sırlarım mezara gidecek

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, medeni kanunu hiçe sayarak erkeklere ikinci eş alması yönünde çağrı yapmıştı. Bu açıklamalar infial yaratırken, konu sosyal medyada gündem olmuş, Edizer görevden alınmıştı.

BAKAN KOCA, RAHATSIZ OLMUŞTU

İnfial yaratan bu paylaşım CHP'nin de gündeminde yer almış, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, Edizer'in açıklamalarını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ilettiğini duyurmuştu. Özel yaptığı paylaşımda, "Sosyal medya paylaşımları nedeniyle #GATA'nın Başhekim Yardımcısı Ali Edizer'e partimizde ve kamuoyunda duyulan büyük rahatsızlığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ilettim. Sn. Bakan duyduğu rahatsızlığı ifade etti, yarın gereğinin yapılacağını iletti. Konunun takipçisi olacağız" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Sosyal Medya Ali Edizer Haberler

500

Yorumlar (45)

KM:

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARMIŞ

28
19
yanıtYanıtla
HAZAR:

burda iki eşliliği savunan kişiler tesbit edilip, kız çocukları evli adamlara verilsin. .

24
17
yanıtYanıtla
donado:

Aynen

yanıt2
yanıt1
izmirli:

allahin emri mumin bir erkege kurbandir

yanıt2
yanıt2
...........:

Sizin kızlar da sevgili bulsunlar haftalık .Istediğiniz bu mu? Müslümanın işi siz gayri müslim olanları niye ilgilendiriyor?

yanıt1
yanıt0
XYZ:

Ne yoz lar çıkmış her gelen fetva veriyor millet-i dinden soğutuyor bunlarda birer fetodur

yanıt1
yanıt1
43:

ülke geneli tüm cemaatler tarikatlaar dergahlar dini vakıflar dini dernekler dini medreseler il ilçe köy belde ne varsa hepsi kapatılmalı bu konuda hükümeti sıkıştırın ülkenin iç güvenliği yok nasıl dış güvenliği olsun nasıl müslüman ülkelere sahip çıksın bu ülke

17
13
yanıtYanıtla
mustafa:

adam hakli dagilin beyler

18
12
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Halt etmiş.. Sen kızını ikinci eş olarak verir misin? Hem örfle dini karıştırmayın. Çok özel durum ruhsatlarını genele uygularsanız çuvallarsınız. Milleti dinden etmeyin.

yanıt7
yanıt10
MUSTAFAci:

SAMSUNLU. allah in emri tabi ki de verirm.

yanıt11
yanıt5
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title