Haberler

Medcezir 65.Yeni Bölüm En Yeni Fragman (20.03.2015)

Güncelleme:

Medcezir 65.yeni bölüm yeni fragmanı ve bölüm özeti. Medcezir dizisinin 20 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünün 2.fragman videosu da yayınlandı. Cuma akşamı dizi severleri yine sürprizlerle dolu bir bölüm bekliyor.

Medcezir 65.bölüm 2.fragmanı yayında. Yeni bölümde Mira'nın hamile olduğu ortaya çıkar. Ancak bu gerçek Yaman'dan saklanır. Yaman Mira'nın hamile olduğunu öğrenecek mi ? Bu gerçeği ondan neden saklıyorlar ? Detaylar ve çok daha fazlası Medcezir 65.bölümde olacak. Yeni bölüm 20 Mart Cuma günü Star Tv ekranlarında.

MEDCEZİR 65.BÖLÜM 2 FRAGMAN

Medcezir 65.bölüm fragmanı Medcezir yeni bölümde radikal kararlar alınıyor. Dillere destan Yaman ve Mira aşkı bitiyor mu ? Mira öğrendiği gerçekler karşısında şok geçirir ve duydukları karşısında daha fazla dayanamayarak baygınlık geçirir.

Hayatının belkide en zor günlerini geçiren Mira, Yaman'ın annesinin evine gider. Burada hiçte hoş karşılanmayan Mira'nın anneye söyleyecek çok önemli sözleri vardır. Medcezir 65.yeni bölümde Yaman'ın annesinin karşısına dikilen Mira ona çocuklarının onun torunu olmayacağını söyleyerek Yaman'a ve annesine büyük bir şok yaşatır.

Medcezir 20 Mart Cuma akşamı ekranlara gelecek yeni bölümüyle dizi severleri yine ekranları başına kilitleyecek gibi görünüyor. 65.bölüm fragman videosu ve son bölümün özeti haberler.com adresinde.

MEDCEZİR 65.BÖLÜM FRAGMANI

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAK ÖNEMLİ GELİŞMELER

Kenan'ın tekerlekli sandalyesiyle yaptığı gövde gösterisi, amacına ulaşır ve Mira'yı büyük bir vicdan azabına mahkum eder. Mira, gecenin ağırlığı altında kendini kaybeder ve gözünü hastanede açar. Doktorunun ağzından dökülen birkaç kelime, Mira'nın geleceğini ve hayallerini belirlemede önemli bir rol oynayacaktır.

Kenan'ın intikam hırsından nasibini alan bir tek Mira olmamıştır. Hastanenin bir diğer odasından çıkan haber de, birçok insanın hayatını değiştirebilecek niteliktedir.

Kenan'a karşı hissettiği suçluluk duygusundan biraz olsun kurtulmak isteyen Mira, çareyi arabasını satmakta bulur. Mira'nın, vicdanında boğulmamak için çaresizce çırpındığını gören Yaman, ona bir nefes olabilmek için uğraşacaktır.

Selim ve Sedef'in konuşmalarına kulak misafiri olan Mert, hedefi şaşmış bir haberin kurbanı olur ve duydukları karşısında Yaman'ı da kurmaca bir cennet hayaline uçurur. Yaman bu hayalin çocuksu heyecanıyla yükselirken, öğreneceği gerçek onun yere çakılmasına neden olacaktır.

Mira, ortaya çıkan yeni gerçekle darmadağın olur, artık Mira için bu acının sorumlusuyla hesaplaşma zamanı gelmiştir.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Medcezir Star Tv Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title