Haberler

McDonald's'ta 1, 2, 3 Lira Dönemi

Güncelleme:

McDonald's'ın yeni uygulaması 'mekonomikler' 1, 2 ve 3 TL'lik fiyatları ile tüketicileri şaşırtıyor.

Mekonomik!

McDonald's'ın yeni uygulaması 'mekonomikler' ile McDonald's'tan 1, 2 ve 3 TL'ye ürün almak mümkün.

Menüsünde herkese uygun fiyatlı ürünler bulundurmayı hedefleyen McDonald's'ta; 'mekonomikler' kampanyası ile külah dondurma 1 TL, McDonald's'ın dünyaca ünlü patatesi 2 TL, yeni soslarıyla 4'lü Chicken McNuggets 3 TL'den satılıyor. Ayrıca McDonald's'ın çilek, çikolata, karamel ya da böğürtlen soslu Sundae, tavuklu burger ya da yüzde 100 Arabica kahvesi de 2 TL'den satılıyor.

McDonald's pazarlama direktörü Bora Tanrıkulu, " Türkiye'de 200'ü aşkın McDonald's restoranımızda 1, 2 ve 3 TL'den sunulan 'mekonomik ürünler' ile misafirlerimiz, McDonald's ürünlerine çok uygun fiyatlarla ulaşabiliyorlar. Markamız herkese hitap eden bir marka. Amacımız herkesin McDonald's restoranlarında bizim kalitemiz ve lezzetimizle sunduğumuz ürünlerimize ulaşabilmesi. 'mekonomikler' programımız McDonald's'ın herkese hitap eden bir marka olduğunun bir kez daha altını çizecek" dedi.

Türkiye'de McDonald's

Dünyanın en değerli markalarından biri olan ve Türkiye'de 27 yıllık geçmişi olan McDonald's Türkiye'de Anadolu Grubu (Anadolu Endüstri Holding) çatısı altında faaliyet göstermektedir. McDonald's, Türkiye'de 200'den fazla restoranı ve 5000'e yakın çalışanı ile yılda 100 milyona yakın kişiye hizmet vermektedir. Sunduğu ürün ve hizmetlerin tamamına yakınını Türkiye'de üretim yapan tedarikçilerden temin eder. Örneğin; McDonald's restoranlarında tüketilen etlerin tamamı Pınar Et'ten, patatesleri Konya Şeker'den, süt ürünleri Danone'dan sağlanır. McDonald's, Adana, Adapazarı, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon ve Yalova illerinde ve bu illere bağlı çeşitli ilçelerde faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda 444 62 62 numaralı Çağrı Merkezi'nden ulaşılan AloServis hizmeti ile pek çok yere, ürünlerini eve servis olarak ulaştırmaktadır. McDonald's restoranlarının yarısı kahvaltı servisi vermekte, alışveriş merkezleri dışında yer alan birçok restoran da 24 saat ya da gece 02:00'a ya da 03:00'a kadar hizmet vermektedir. 24 saat açık restoranlardaki kahvaltı servisi sabah saat 04:30'dan itibaren başlamakta ve sabah saat 10:30'a kadar sürmektedir.

Daima gıda güvenliğine sahip ürünlerin düzenli ve dengeli tüketilmesini teşvik eden McDonald's, sağlıklı bir yaşamın aktif bir hayat tarzı ile desteklenmesi gerektiğine inanmaktadır. Bu amaçla tüm dünyada sporun en büyük destekçilerinin başında gelmektedir. FIFA ile Dünya Kupası, UEFA ile Avrupa Futbol Şampiyonası'nın destekçisidir. McDonald's, tüm dünyada olimpiyatların en önde gelen sponsorlarından biri konumundadır. 1976 yılında Montreal'da başlayan McDonald's'ın olimpiyat desteği her yıl artarak devam etmektedir. McDonald's Türk Bayan Milli Voleybol Takımı'nın da sponsorları arasında yer almaktadır.

McD Cafe

McCafe yaklaşık 20 yıl önce Avustralya'da doğmuş bir konsepttir. Amerika, Kosta Rika, Paraguay, Güney Afrika, El Salvador, İspanya, Ukrayna, Kanada ve Malezya dahil dünyada 32 ülkede 1300'den fazla restoranda faaliyet gösteren kahve zinciri McCafe, Türkiye'de McD Cafe adıyla hizmet vermektedir. McD Cafe, Türkiye'de İstanbul'da 7 McDonald's restoranında hizmet vermektedir. Ülkelere göre değişmekle beraber McCafe performansı bugün McDonald's işinin yaklaşık yüzde 15'ini oluşturmaktadır. Türkiye'de 2013 için yüzde 20-25 arasında (ciroda) bir büyüme öngörülürken 30 yeni McD Cafe açılması planlanmaktadır.

McD Cafe'lerde, espresso'dan capuccino'ya, flat white'dan americano'ya, latte'den Türk kahvesine, frappe'den smoothie'ye kadar, birçok sıcak ve soğuk içecek seçeneklerinin yanında birbirinden lezzetli kek, kurabiye, muffin gibi damak zevkine hitap eden yiyecekler de bulunmaktadır. McD Cafe'de içilen her bir kahve için özenle seçilmiş, kusursuz yüzde 100 Arabica kahve çekirdekleri kullanılıp, kahveler daha sonra deneyimli ekipler tarafından mükemmel kıvam, aroma ve sıcaklık dengesi yaratılarak hazırlanmaktadır.

McDonald's Çocuk Vakfı hakkında

McDonald's Çocuk Vakfı 1999 yılında, çocukların sağlığı ve mutluluğu için doğrudan yarar sağlayacak projeler yaratmak, geliştirmek ve desteklemek amacıyla kuruldu. Bugüne kadar Türkiye'de 29 sağlık kuruluşu ve 23 farklı il ve yerleşim merkezinde 43 proje gerçekleştirdi. Vakıf projeleri ile 150 binin üzerinde çocuğa ulaşarak 1,5 milyon doların üzerinde kaynak aktardı.

McDonald's Çocuk Vakfı Adana, Afyon, Ankara, Bolu, Çanakkale, Çorlu, Aydın, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Mersin, Samsun, Trabzon ve Van'daki hastanelerde gerçekleştirdiği tefriş projeleri ile daha olumlu fiziki şartlar yaratmayı ve böylelikle tedavi gören çocuklar ile refakatçilerinin bu süreyi daha mutlu geçirmelerini hedefliyor. McDonald's Çocuk Vakfı bu projelerinin yanı sıra Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin ve Gaziantep'te çocukların göz taramalarının yapıldığı "Sağlıklı Göz ve Eğitimde Başarı" projesini gerçekleştirdi. Aynı proje bu yıl Adıyaman'da devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title